Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az mért van hogy ezt megértem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mért van hogy ezt megértem?

Figyelt kérdés

Teljesen megértem az angolt,és angolul értem meg.Tehát nem kell gondolkodnom azon hogy "fúú akkor "also" akkor mit is jelent magyarul?"

De beszélni nem tudnám még teljesen. Vagyis valamennyire megy,de nem boldogulnék vele.

Ez mitől van?

Hallottam hogy a babáknál is ez van.Először megértik amit mondanak nekik és utána kezdik csak beszélni.Először gügyögni majd beszélni.Ez velem is így lesz majd az angollal kapcsolatban?

http://www.youtube.com/watch?v=RwDVbLVvORU&feature=g-all-u

/roszkateg.tudom bocsánat/

2012. szept. 5. 21:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
elég fura..
2012. szept. 5. 21:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Aha kimész Londonba majd gügyörészel nyálcsorgatva
2012. szept. 5. 21:53
 3/11 anonim ***** válasza:
De irritáló egy nőszemély... Szerintem az lehet az oka, hogy mikor hallod, akkor gyorsan be tudod helyettesíteni a szavakat, mert csak arra használod éppen az agyad. De mikor beszélsz, akkor terhelve van, nehezebben pörög.
2012. szept. 5. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Még valami: ha hallgatsz valamit, akkor a számodra érthető szavak alapján pakolod össze a mondatot fáziskéséssel, de ha beszélsz, akkor még sorba is kell raknod, hogy érthető, és szabályos legyen.
2012. szept. 5. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:

érdekes...

de hogy jön a kapcsolatokhoz ez a téma? :D gondolom elnézted :)

2012. szept. 5. 21:56
 6/11 A kérdező kommentje:

huh köszi utolsó a választ:)

Valószíbüleg ez lehet akkor.

Amúgy én nagyon bírom a lányt:) Jó cuccai vannak nagyon :)

17/L

2012. szept. 5. 21:56
 7/11 A kérdező kommentje:

És ez kb mennyi idő alatt lehet elsajátítani? :)

Mióta az Ő videóit nézem,(meg amúgy angol nyelvű videókat) azóta értem meg ennyire...

2012. szept. 5. 22:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez nálam is pontosan így van, milyen fura, azt hittem csak én tudok ilyent, a beszéddel amúgy nincs gondom, nem megy folyékonyan az angol, de azért én nem gagyogok :D 18F
2012. szept. 5. 22:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Én se gagyogok :D Azt csak példaként írtam. Tudok beszélni én is csak beszéd közbe gondolkodnom kell hogy most hogy is tegyem össze a mondatot.
2012. szept. 5. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha kimennél külföldre, és rá lennél kényszerítve, hogy beszélj, 1-2 hónap alatt középszinten, folyékonyan.
2012. szept. 5. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!