Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért érzem ezt folyton?
16 vagyok, összeismerkedtem egy lánnyal, akit imádok, és ő is szeret engem, de ha nem vagyok vele, vagy nem beszélünk elkap egy olyan érzés, amit nem tudok leírni, hiányzik is, de amellet vhogy úgy érzem, hogy mire visszamegyek, már nem kellek majd neki :/
Bisex, és mielőtt én elmondtam volna neki, hogy szeretem, egy lány tetszett neki, de ő azt nem viszonozta, azonban amint összejöttünk, a lány elkezdett rá nyomulni, lehetséges, hogy...
vissza akar hozzá menni majd?
Nagyon szeretem őt, és félek tőle, hogy eleszítem, minden nap megnyugtat, hogy én vagyok neki is az egyetlen, de minden délelőtt amolyan depresszióba esem ettől...
hány éves a lány? gondolom veled egy idős... ilyenkor még nem alakul ki a nemi identitás, csak próbálgatja magát.
bár ilyen fiatalon ez is érdekes.
mikor én 16 voltam nekem első a sport és a tanulás volt, nem a pasizás...
ő 15, egy nappal fiatalabb nálam (és egy év)
és szinte teljesen megegyezünk!
egy az egyek vagyunk teljesen, és persze, hogy nem a pasizás a legfontosabb, de akkoris, lényeg, hogy miért érzem magam szomorúnak ennyire?
mintha minden nap szakítanánk, aztán megnyugszom mikor beszélünk, de valahogy túl erősen bennem van ez a félelem ....
lehet, hogy nem bízol meg benne, nem tudom..
vagy túlzásba viszed a dolgokat
megbízni megbízom benne... de ezta túlzást hogy érted?
meg vagyok zavarodva....
igaz, hogy folyton rá gondolok, de igazából soha ne jutok tovább annál, hogy mennyire sexy, és h mennyire imádom (persze azelőtt beleszerettem, hogy látam volna élőben)
és lehet, hogy emiatt vagyok ki?
akárhogyis, remélem, hogy nem akar összejöni a lezbilánnyal, mert szeretem őt!
beszéld meg vele!
hogy lehet látatlanul beleszeretni valakibe??
vagy ezzel azt akarod mondani, hogy nem a külseje miatt szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!