Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Baráti körben van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Baráti körben van egy férfi, aki tetszik. Úgy érzem én is tetszem neki, amikor beszélünk folyton hozzám ér, kedves stb.

Figyelt kérdés
Egy hete elkérte a telefonszámomat, de nem hívott. Azt tudom, hogy van felesége. Lehet teljesen félreértem, de akkor miért kérte el a számomat?Ma este lesz egy buli, ahol ő is ott lesz. Elmenjek? Nme akarok rámenős lenni, de nagyon tetszik.....help!
2010. nov. 30. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:

HALLOOOOO!!!!!

Házas???

Hidd el semmi jó nem fog kisülni a dologból, és még így is te leszel a szemét hiába nem te kezdeményezel.....

2010. nov. 30. 13:35
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor meg miért néz "úgy"???!!egyfolytában bámult..nem vagyok már 16 éves..és ő se...
2010. nov. 30. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert egy szemét pasi! Szereti hülyíteni az embereket...csak vigyázz nehogy belezúgj mert nehogy te húzd a rövidebbet hogy az asszonyt választja....
2010. nov. 30. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Megértelek. Az én pasim is ilyen típus. Úgy néz ki, mint Oded Fehr a Kaptár 2-ben. Egyszerre zsiványos és kisfiús. Mindig vigyorog, mindenkivel közvetlen, sármos és humoros, pont olyan, mint akit a romantikus filmekben "megszelídítenek". És mindenki úgy veszi le, hogy flörtöl, akar valamit.

Múltkor az üzletünk bővítéséhez kerestünk partnereket, felhívott néhány ismerőst. öröm volt nézni, ahogy a kisminkelt, tűsarkús, valószínűleg "randibugyis" nőcsodák becsettegtek a megbeszélésre... :)

Hagyd a fenébe! Ja, és a párom sem csalta meg sose az ex-nejét, tudom, nem csak abból amit ő elmondott.

2010. nov. 30. 14:19
 5/7 A kérdező kommentje:

hát nem tudom..azért köszi!!

lehet beugrok a buliba 1 órára és ha látom, hogy mindenkivel ilyen vagy le se szar akkor legalább túlteszem magam és nem agyalok rajta..

2010. nov. 30. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi volt a buliban? Hogy sikerült?
2010. dec. 3. 21:03
 7/7 A kérdező kommentje:

nem volt ott :( a többiektől úgy hallottam h vidéken volt..pedig én hülye fagyos hideg este miniszoknyában :)

na ennyit a szenvedésemről :) ja és azóta se hívott :(

külföldre megyek dolgozni tehát már nem sok esély lesz h sűrűn találkoznék vele..

köszi a segítséget..

2010. dec. 7. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!