Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Nagyon lelkiismeret furdalásom van miatta

Figyelt kérdés
Előző és egyben első szerelmemet nem tudom elfelejteni véglegesen. Még mai napig gondolok rá, eszembe jut, persze már nem sirok utána csak iszonyatosan szerettem. 1 hónapja viszont kapcsolatom van nagyon szeretem ezt a fiút, mindent megtesz értem, és jól érzem vele magam. De félek, hogy ha a múlt emlékei jutnak sokszor eszembe, talán soha nem leszek érte annyira odáig mint az előzőért. Volt más is ilyen helyzetben? 20/L

2012. szept. 4. 16:17
 1/4 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
Ilyen helyzetben vagyok.
2012. szept. 4. 16:21
 2/4 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
Azzal a különbséggel, h én kerülöm, mert jobb ha nem tudom mi van vele.
2012. szept. 4. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:
én is már rég láttam azt a fiút, de gyakran eszembe jut. Pedig tudom hogy 100 szor jobbat kaptam helyette, de a szívem mélyén őt szerettem nagyon
2012. szept. 4. 16:23
 4/4 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
Több mint 1 éve volt már, de nem voltam hajlandó még senkivel összejönni azóta. Igen kicsit kellemetlen.
2012. szept. 4. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!