Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek van lelkiismeret furdalásuk, ha csúnyán lépnek ki egy kapcsolatból?
nemétem ezeket mért kell...ha nem jo a dolog megmondja, h ennyi bazzeg azt kész...
mért kell játszmákat játszani...?
nekik nincs lelkiismeret furdalásuk mert állatok.
érted?
állatok!!!! a nők.
Igen, sajnos, így működnek a dolgok. Én is sokszor megtapasztaltam már sajnos, hogy azzal az indokkal hagynak ott, hogy most nem akarnak komoly kapcsolatot, 2 hónap múlva meg már mással vannak. Legalább 5-6 exemmel ez volt. Egyik úgy dobott ki, mint a kutyát, mert zavarta, hogy nem az ő városában lakom, hanem 10 km-el arrébb, és csak ritkán talizunk, de a talikat mindig ő mondta le.
Lelkiismeret furdalást én nem igazán vettem észre rajtuk, de azt megfigyeltem, hogy félnek. Húzogatták a dolgot, nem merték a szemembe mondani, hogy végeztek velem. Utána is igyekeznek elkerülni, max face-en ha beszélek néha az egyikkel. Pedig nem vagyok az a félelmetes fajta.
De hát ez van, majdcsak kifogunk előbb-utóbb egy rendesebb lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!