Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy tegyem jóvá? Megbántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem jóvá? Megbántam amit tettem, nem akarom elveszíteni.

Figyelt kérdés

Ez a kérdés az előzmény, és baromira megbántam amit tettem, hülye voltam, nem gondolkodtam, mit veszíthetek. Végül elmondtam neki, és kiborult, érthető módon... Előtte mondta pont, hogy tényleg nagyon szeret meg ilyenek, csak közben felhívott az exem, erre ugye elkomorult a hangulat. Elmondtam, hogy kicsit megváltozott az iányába az érzésem, vagyis már másmilyen kissé, mint még a kezdetekkor, satöbbi, és végül kérdezte, hogy szeretnék-e-e még vele lenni. Ekkor döntöttem úgy hogy elmondom, mi történt. Persze kiborult, érthető, és baromi nagyot csalódott, de még vannak érzései irántam, csak elnyomja a csalódás érzete.

Közben azzal, hogy végre tisztázam nagyjából a lelkem, rájöttem, hogy még mindig baromira szeretem, és nem akarpm elveszíteni, és rohadtul szenvedek, hogy csalódást okoztam neki..

Azt mondja, hogy idő kell, hogy helyre álljon ami előtte volt köztünk... de attól félek, hogy nem fog helyreállni a z egyensúly... :'( :(

Tudom, előbb kellett volna gondolkodnom, de nem tudtam!! Baromira megbántam, és egyszerűen nem tudom abbahagyni a sírást...

Kérlek titeket, akik szemétkedni akarnak, ne írjanak!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. júl. 10. 19:53
 1/6 AvernusTriad ***** válasza:

Emlékszem a sztorira. Nem akarlak elkeseríteni, de ezt b*szhatod (nem vicceskedek, csak jelenleg ezt tartom elég kifejezőnek)

Ha a srácnak van egy kis tartása, akkor elvesztetted.

2012. júl. 10. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Szar ügy,ha velem előfordult ilyen,h megcsaltam valakit nem mondtam el soha...felesleges elmondani mert csak bonyodalom lesz belőle.Ha engem megcsalna a pasim és elmondaná nem érdekelne,h megbánta-e vagy sem...kidobnám.21/L
2012. júl. 10. 19:56
 3/6 ASOT ***** válasza:
3 szűz márja meg 3 miatyánk aztán annyi!
2012. júl. 10. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
szánalmas...
2012. júl. 10. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem szégyellheted magad. Szegény srácnak épp elég nagy lelki teher, hogy nem sikerült összehozni a szexet veled, ez a fiúknak a legnagyobb gyengepontja.

Te pedig gyönyörűen belegázoltál. Neked hogy esett volna ha a barátod mikor szűz voltál és nem jött volna össze veled a szex egyből akkor félredug?

Légy tudatában, hogy egy életre szóló sebet ejtettél a srácon, ami ugyan halványulni fog, de elmúlni sose.

Legalább annyi pozitívum van benned, hogy felfogtad mit tettél.

Csak tudod az ember azért ember, mert tud uralkodni az ösztönein, nem úgy mint egy állat. És ehhez fel kéne nőni, meg ahhoz is, hogy mielőtt cselekszel gondolkodsz és kialakul benned a felelősségérzet.

Hagyd békén ezt a srácot,vagy talán utoljára mondd meg, hogy "szereted", de utána hagyd békén, hadd szedje össze magát.

2012. júl. 10. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem csak csókkal csalt meg a csajom. Amikor először fordult elő akkor megbocsátottam, ő is sírt, hogy megbánta és soha többet nem fordul elő. A másodiknál szakítottam vele (ugyanazzal a palival volt ráadásul, aki méghozzá egy jóbarátom is - illetve volt) Tudom, hogy kérdésen belüli kérdés, de ha vki elvileg szerelmes valakibe akkor miért csak utólag tud gondolkozni? Felkenheted a hajadra, hogy megbántad, ezzel kb szíven szúrtad a barátodat, 0-ra romboltad az önbizalmát és most még annyira sem fog neki a szex mint azelőtt - hogyan is engedhetné el magát szeretkezés közben ha eddig is csalódott magában most meg még az is eszébe jut hogy mással feküdtél le miközben együtt voltatok?
2012. júl. 13. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!