Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat 30 ev korkulonbseggel?
Láttad azóta, vagy az 53 éves szerelmed képe van előtted? (Webcam, fénykép nem ér!)
Ez egy bácsi. Bármikor beüthet a prosztata, valami betegség, alig 40 évesen egy öreg bácsi caros gatyáját akarod mosni? Ha anno még nagy ász is volt az ágyban, mostanra már a hanyatlás jön. Még ha aktív is, nem ugyanazok az igények ,mint egy 30-as nőnek.
Hát nem tudom, én semmiképp nem mennék bele.
Persze, nem az megy el, aki koros, hanem aki soros, de általában az a soros, aki koros...
Harminc év múlva leszel annyi, amennyi ő most. Ez szerintem rengeteg.
én annyit tudok tanácsolni, hogy ne hagyd hogy mások véleménye befolyásoljon, csak hallgass a szívedre, akármit is mond.
egyszerűbb mint gondolnád :)
Tudod, itt mindenki fújjol...
...és mi van, ha nem egy útszéli koldus az illető és csak picit idősebb a milliárdos Bill Gates-nél...
De tegyük fel másképpen a kérdést:
A barátod, mintegy 3 évvel fiatalabb pl. Harrison Fordnál (Chicago, Illinois, 1942. július 13.)
Kíváncsi lennék, hogy hány km-es lenne a sor, ha véletlenül H. F. készülne nősülni??!
Bocsi,nem olvastam a már nem kérek több hozzászólás dolgot... Elnézést.
S hogy döntöttél ha lehet kérdeznem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!