Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolat 30 ev korkulonbseggel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat 30 ev korkulonbseggel?

Figyelt kérdés
Amikor eloszor talalkoztunk en 23 eves egyedulallo voltam. O 53 es nos. Szeretoje lettem, szerelmes voltam, de emiatt a megalazo helyzetet miatt szakitottam. Baratok maradtunk. Ferjhez mentem. 6 ev utan elvaltam. O ozvegy lett. Napokban volt a szuletesnapja es felhivtam, h felkoszontsem. Akkor mondta, meg mindig sokat gondol ram es meg mindig szeret. Kerte, kezdjuk ujra. Azota ezen gondolkozok. Akarom is meg nem is. Reszemrol nagy szerelem volt es most is sokat gondolok ra. Merjek belevagni vagy mar keso? En 37 , o 67.
2012. szept. 3. 23:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

Láttad azóta, vagy az 53 éves szerelmed képe van előtted? (Webcam, fénykép nem ér!)

Ez egy bácsi. Bármikor beüthet a prosztata, valami betegség, alig 40 évesen egy öreg bácsi caros gatyáját akarod mosni? Ha anno még nagy ász is volt az ágyban, mostanra már a hanyatlás jön. Még ha aktív is, nem ugyanazok az igények ,mint egy 30-as nőnek.

2012. szept. 3. 23:30
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Hát nem tudom, én semmiképp nem mennék bele.

Persze, nem az megy el, aki koros, hanem aki soros, de általában az a soros, aki koros...

Harminc év múlva leszel annyi, amennyi ő most. Ez szerintem rengeteg.

2012. szept. 3. 23:41
 13/21 anonim ***** válasza:
41%
ez elég undi :(
2012. szept. 4. 00:01
 14/21 anonim ***** válasza:
12%

én annyit tudok tanácsolni, hogy ne hagyd hogy mások véleménye befolyásoljon, csak hallgass a szívedre, akármit is mond.

egyszerűbb mint gondolnád :)

2012. szept. 4. 00:08
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
Na ez már azért durva.Először 10 éves korkülönbségekről hallottam,utánna 20,mostanában meg már 30!A végén az lesz már hogy egy újszülött csecsemő valamelyik idősek otthonában lévő 120 éves öreg emberrel jön össze!
2012. szept. 4. 01:24
 16/21 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek. Mar nem kerek tobb hozzaszollast. Dontottem.
2012. szept. 4. 01:48
 17/21 anonim ***** válasza:
59%

Tudod, itt mindenki fújjol...

...és mi van, ha nem egy útszéli koldus az illető és csak picit idősebb a milliárdos Bill Gates-nél...

De tegyük fel másképpen a kérdést:

A barátod, mintegy 3 évvel fiatalabb pl. Harrison Fordnál (Chicago, Illinois, 1942. július 13.)

Kíváncsi lennék, hogy hány km-es lenne a sor, ha véletlenül H. F. készülne nősülni??!

2012. szept. 4. 02:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Kortól eltekintve,szerinted érdemes lenne újrakezdeni az akkori nagy szerelmet? Sztem azóta sokat változtatok. S nem jönnétek ki uolyan jól,csak elrontaná az emléketeket. S 67 évesen már elég sok ugrálni való lenne körülötte,nem tudnál magaddal foglalkozni. Sztem azért rohant le rögtön h valaki továbbra is mellette legyen és ápolgassa, kiszolgálja..Te még életed teljében vagy!
2012. szept. 4. 10:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Bocsi,nem olvastam a már nem kérek több hozzászólás dolgot... Elnézést.

S hogy döntöttél ha lehet kérdeznem?

2012. szept. 4. 10:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egészségtelen és szívás.
2012. szept. 4. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!