Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat 30 ev korkulonbseggel?
Figyelt kérdés
Amikor eloszor talalkoztunk en 23 eves egyedulallo voltam. O 53 es nos. Szeretoje lettem, szerelmes voltam, de emiatt a megalazo helyzetet miatt szakitottam. Baratok maradtunk. Ferjhez mentem. 6 ev utan elvaltam. O ozvegy lett. Napokban volt a szuletesnapja es felhivtam, h felkoszontsem. Akkor mondta, meg mindig sokat gondol ram es meg mindig szeret. Kerte, kezdjuk ujra. Azota ezen gondolkozok. Akarom is meg nem is. Reszemrol nagy szerelem volt es most is sokat gondolok ra. Merjek belevagni vagy mar keso? En 37 , o 67.2012. szept. 3. 23:05
1/21 anonim válasza:
Hát ha morbid akarok lenni akkor még végülis pár évetek van együtt....
2/21 A kérdező kommentje:
Igen, de soha nem az megy el, aki koros, hanem, aki soros.
2012. szept. 3. 23:14
3/21 anonim válasza:
Én nem mennék bele. A 30 év már nagyon sok. Egy nyugdíjas férfivel kezdenéd újra az életed?
4/21 anonim válasza:
Első ránézésre azt mondanám, hogy nem fog menni, de az élet sokszor megcáfolja a dolgokat.
5/21 anonim válasza:
bennem ez a kor maximum tiszteletet ébreszt, nem szerelmet
36/N
7/21 anonim válasza:
Neked kell tudnod, hogy mit várhatsz ettől a kapcsolattól, főleg úgy, hogy már voltatok is együtt. A Nagyapám miután özvegy lett, közel 60 évesen elvett egy 27 évvel fiatalabb nőt. Mindenki kiröhögte őket. Azóta eltelt több, mint 30 év, és imádják egymást. A kor nem jelent semmit, sokkal fontosabb, hogy mit tudtok nyújtani egymásnak.
10/21 anonim válasza:
Nem igazán értem a dilemmádat, ha 23 évesen nem zavart a 30 év korkülönbség (és az a csekély tény, hogy nős...), akkor most min hezitálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!