Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fb üzenőfalo írta ezt egy csaj a barátomnak. Szerintetek történt köztük valami?
A párom 5 hétre utazott el külföldre. Ma ezt láttam az üzenőfalán: (a csaj angol)
"Meztelen, Hiányzol, Hajó. The 3 words you taught me this weekend. I will admit I did have to google translate for the spellings so I really hope I got it right. It was fun whilst it lasted, I just hope you're not too old when you next decide to come back to cambridge xxx"
És ezzel kábé egyidőben eltüntette az adatlapjáról a közös képünket. Nem bírtam ki sajnos, írtam a csajnak h a barátnője vagyok és kérem legyen velem őszinte és mondja meg h volt-e valami, mert biztosra szeretném tudni. Visszaírt h mi együtt járunk? Én visszaírtam h igen. Erre ő: vele kellene beszélned, nem velem. Én: már beszéltem vele, tagadja, ezért kérdeztelek téged. Te nem szeretnéd tudni az én helyemben? Ő: de igen, ezért akartam, hogy tőle halld. Nem történt semmi, csak együtt lógtunk.
De akkor miért tért ki az első két alkalommal, miért csak harmadszorra írta ezt? Falaz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!