Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fb üzenőfalo írta ezt egy csaj a barátomnak. Szerintetek történt köztük valami?
A párom 5 hétre utazott el külföldre. Ma ezt láttam az üzenőfalán: (a csaj angol)
"Meztelen, Hiányzol, Hajó. The 3 words you taught me this weekend. I will admit I did have to google translate for the spellings so I really hope I got it right. It was fun whilst it lasted, I just hope you're not too old when you next decide to come back to cambridge xxx"
És ezzel kábé egyidőben eltüntette az adatlapjáról a közös képünket. Nem bírtam ki sajnos, írtam a csajnak h a barátnője vagyok és kérem legyen velem őszinte és mondja meg h volt-e valami, mert biztosra szeretném tudni. Visszaírt h mi együtt járunk? Én visszaírtam h igen. Erre ő: vele kellene beszélned, nem velem. Én: már beszéltem vele, tagadja, ezért kérdeztelek téged. Te nem szeretnéd tudni az én helyemben? Ő: de igen, ezért akartam, hogy tőle halld. Nem történt semmi, csak együtt lógtunk.
De akkor miért tért ki az első két alkalommal, miért csak harmadszorra írta ezt? Falaz neki?
Nekem ebből az jönne le, hogy MÉG nem történt köztük semmi, de beszéltek róla, és a csajnak azt ígérte, hogy dob téged.
Ez neked nem elég indok, hogy dobd, csak az, ha kufircoltak is?
Tudtok ti angolul?
Még nem is találkoztak személyesen,csak facen beszéltek,ilyenkor szokás kitörölni a képeket:)
Én is ezt írtam volna.
Mármint én férfi vagyok, de ilyen helyzetben, ha nem tudtam volna rólad, akkor ezt a problémát meghagytam volna nektek, és onnantól, hogy kiderült hogy létezel, nem szóltam volna bele a történésekbe.
Pláne akkor, ha tényleg nem történt semmi, és a férfi háta mögött.
De ettől még lehet hogy falaz, nem gondolkozik mindenki úgy, mint én.
Elég valószínű, szerintem ...!
:/
Meg ez is jó, leszedi a közös képeteket ... miért?!
Meg, ha nem őszinte veled ... már ez is valami, ha nem lenne titkolnivalója, akkor elmesélte volna mi történt és nem a csajt kéne kérdezgetned ...
Én a helyedben nem tudnák már benne bízni, úgy mint eddig!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!