Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratomnak van csaj "haverinaja" az lehet jo dolog es ne affektalja a kapcsolatunkat?
a baratom nem volt szerencses igazi baratokat szerezni, s most volt egy de ujonnan az is atverte. S megkerdezte ha lenne baratnoi mint haver mit szolnek.
Hat en nem engednem meg, mert befolyasolhato ember, s aztan meg a kapcsolatom tenne tonkre.Egyetemen van sok csaj korul, de ismerem az ottani csajokat, s mind olyan haszonlesok, meg nyalas kis ketszinu csajok, akik ugy bebujnak egy ferfi bore ala. S nem szeretnem elvesziteni a baratom, de o kiborul, ha nem lehetnek baratjai?
Szerintetek ez lehetseges? Mit tehetek?
Hat, nem tudom mit gondolsz arrol amit irok, de nekem az egyik baratom az egyik legjobb haverom.
Sot neki 3 baratneja voltmikor megismerte az azota mar felesege. Azt nem tudom, hogyan emesztette meg, hogy 3 no orkodik felette de azt igen, hogy egy nagyszeru ember.
Soha nem allt kozenk es a kedvese koze...
A Kedvesem is jol turi a dolgot pedig van egy masik haverom akinek elemi kesztetese a flort.
Szoval ha az ember menni akar menni is fog.
Ha tudja hova tartozik, kar megemergezni valamit ami draga kincs.
nem bizalomrol van szo.bar csak annyi lenne. de befolyasolhato ember..a "fiubaratainkat" el kellett hagyjuk, mert neki etettek a maszlagot h mekkora Ribi vagyok, s a hata mogott engem felakartak szedni.
Es sajnos mindenki irigy a kapcsolatunkra stb. Ugyh nem tudnam hagyni h most csajok is kezdjek ezt, mert van elege iriigy
afektalja, mint h befolyasolhatja a kapcsolatom. A volt baratnojevel emiatt szakitott, mert volt egy szebb es jobb haverinaja mint a baratnoje, s az kis ribi volt, es a bore ala bujt es meg is volt az eredmenye.
Ennyire befolyasolhato!
Azt mondja velem nem ugy lesz, de igereteknek nem hiszek, foleg h ismerem es nem mindent csinal is meg amit mond.
Ebben az esetben nem hiszem, h megengedheto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!