Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti megtennétek ezt a barátnoitekért?
A barátnomet zavarja, hogy nekem van egy 15 éves lány barátom, aki számomra jelentéktelen... azert zavarja, mert allitasa szerint o ugy vette eszre, mintha a kiscsaj neha az o kárára beszelne, amikor velem dumál...zavarja meg azert is mert a multheten egyszer a baratnom meglatta hogy mind kuldozget nekem valami idezeteket en meg felhivtam a csajt, hogy szoljak neki, hogy ne tegye....
Nos a baratnom egyszer idegessegeben azt mondta, hogy o tobb olyan dologrol lemondott ami engem zavart, legyek szives, ha megakarom tartani a kapcsolatunkat, mondjak enis le a "kis csitri" baratnomrol...Hogy kene erre reagaljak?
18/F a baratnom is 18 éves
Engem eleve felb*szna az alaptalan féltékenykedése, egyértelműen bizonyítaná, hogy nem bízik meg bennem. Ennél fogva tudnám, hogy innentől kb nem lehetnek csaj haverjaim, szóval nem, nem tenném meg.
Persze előtte mindenképp leülnék vele megbeszélni, hogy azért vagyok vele, mert ezt meg ezt szeretem benne és azért nem a csaj haverommal vagyok, mert ez meg ez nem tetszik benne, és akkor sem jönnék vele össze, ha egyedülálló lennék. Ha ezt nem hajlandó elfogadni, én nem hiszem, hogy ennél többet tennék...
Ha nem fontos barátról van szó, akkor lemondanék az illetőről. Arról nem is beszélve, hogy a leírásod alapján inkább egy kis rajongóról van szó, semmint barátról, ami érthető, hogy idegesíti a barátnődet. Te sem örülnél neki, ha egy srác folyamatosan csapná neki a szelet, és egy idő után lehet, hogy te is hasonló dolgot kérnél.
Ha viszont jó barát, akkor sose mondanék le róla kapcsolat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!