Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, megtennétek?
Figyelt kérdés
Ha több mint 2 éves a kapcsolatotok, és szerelmesek vagyok a csajotokba, de egyik este elmentek bulizni a haverokkal, és a többi srácnak nem olyan komoly a kapcsolata, és elmennek egy nővel többen viszik el azt a nőt..., tudtok nemet mondani, és nézitek a lányt akibe szerelmesek vagytok?2012. aug. 17. 20:15
2/6 anonim válasza:
hülye vagy? Ott van nekem a csajom, hazarohannék és megb@sznám!
olyan nő amúgy sem kell akin átmegy egyszerre egy sereg...
3/6 anonim válasza:
Hát akkor nagyon szerelmes lehetsz a barátnődbe, ha ilyeneken (remélem csak) gondolkozol!
4/6 A kérdező kommentje:
Hát a barátom elment a haverjaival bulizni, és a többi srác rá ment egy nőre, hívták őt is de állítólag ő nem ment el. Állítólag a válasza az volt feléjük, hogy én nem megyek. De furcsa, hogy egy hatalmas jó buliról hajnali 2 kor haza ment. Azért kérdezem, hogy ti pasik, hogy látjátok...
2012. aug. 17. 20:25
5/6 anonim válasza:
Ne haragudj meg, de én még mindig nem értem mit akarsz mondani. Írd le mégegyszer. Csak szépen, nyugodtan...
6/6 A kérdező kommentje:
A barátom elment 6 másik fiúval bulizni, (disco) a 6 ból, 2 fiú azért ment mert a szerelmük is ott volt, akikkel nem járnak csak beléjük vannak zúgva. Viszont a másik 4 fiú talált egy egy éjszakás nőt, és a nő elment a srácokkal, a srácok nyaggatták a barátomat, hogy mennyen ő is, de a barátom hajnali 2 kor felhívott engem, hogy már otthon van, majd utánna küldött egy smst hogy soha nem akar elveszíteni. Nekem az a fura, hogy ha annyira klasz buli volt miért maradt csak 2-ig...és másnap elmondta nekem pár ember a nős sztorit, és azt mondták, a barátom azt válaszolta a srácoknak, hogy ő nem megy velük és a nővel el....
2012. aug. 17. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!