Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párotok/férjetek írna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok/férjetek írna a volt párjának az számotokra mit jelentene?

Figyelt kérdés

Soha nem szoktam a férjem után kutatni, sőt. Egyik nap azonban úgy felejtette a gépet, hogy be volt lépve a facebookjába. Pont ki akartam jelentkezni(kb 2 percig voltam bejelentkezve, mivel közben a gyerekem ébredezett, rá figyeltem) amikor írt a volt barátnője, hogy "Szia, köszönöm jól vagyok, stb stb... nem mertem eddig írni, de ne kérdezd miért, örülök, hogy írtál. Puszilom a szülőket is, szia"

Ti ezt mire vélnétek? Amúgy a barátnője kint van külföldön, de mégis mit akart tőle???

Mire véljem ezt?

2012. szept. 3. 12:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
47%

Nem hiszem, hogy túl nagy jelentőséget kéne tulajdonítani az ügynek. Szerintem teljesen normális, ha néha beszélünk az exekkel. Attól, hogy párkapcsolatban élünk, még van múltunk, valamint nem kell minden exet utálni, maradhat meg barátság is.

Lehet, hogy azért tagadta le, mert szerinte semmi jelentősége az egésznek, olyannyira sem, hogy beszéljetek róla. Mondjuk nem értem, miért ne lehetne nyíltan beszélni ilyenekről.

2012. szept. 3. 14:21
 22/24 anonim ***** válasza:

én szoktam az exemmel(csak egyetlen eggyel tartom a kapcsolatot) üzenetet váltani. Nekem hiányzik, nem tagadom(pedig férjnél vagyok, gyermekem is van), ezértis reagálok, ha ír, vagy keresem, ha eszembe jut. Különleges kapcsolat volt a mienk, azt is megérezzük ha a másik beteg, vagy bánatos.Péntek óta teljesen zakkant vagyok, mindenkire morgok, és teljesen feszült az idegállapotom...tegnap ráírtam, hogy mi a helyzet..kiderült, hogy péneteken kórházba került...szóval ilyen a kapcsolatunk...

nem tartom teljesen egészségesnek, de nem tagadom le a férjem elől...

2012. szept. 3. 19:11
 23/24 A kérdező kommentje:

Nem azzal van baj, hogy írt neki, hanem hogy tagadja.....

Köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 5. 10:22
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem akkor se dimenzionáld túl... az én hajdan volt élettársam már meghalt azóta, és simán el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor letagadnám, hogy kimentem a temetőbe egy szál virággal... ugyanis szigorúan magánügy, és a fenének sem hiányzik, hogy a párom (feltételesen írom, a párom nem ilyen természetű) kombinálgatni kezdjen esetleg, hogy vajh mit jelent ez a jelenlegi kapcsolatunkra nézve, és miért éreztem hiányát, és elkezdje megvitatni a dolgot... az embernek a legjobb párkapcsolatban is szüksége van magánéletre, térre, levegőre, vannak olyan, a jelen párkapcsolatot nem is érintő dolgok, amelyek csak rá tartoznak, nem különösebben titkok, de belső magánügyek, nem vitatémák, nem megbeszélés tárgyai. Egy hajdan volt kapcsolat is ilyen...
2012. szept. 5. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!