Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párotok/férjetek írna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok/férjetek írna a volt párjának az számotokra mit jelentene?

Figyelt kérdés

Soha nem szoktam a férjem után kutatni, sőt. Egyik nap azonban úgy felejtette a gépet, hogy be volt lépve a facebookjába. Pont ki akartam jelentkezni(kb 2 percig voltam bejelentkezve, mivel közben a gyerekem ébredezett, rá figyeltem) amikor írt a volt barátnője, hogy "Szia, köszönöm jól vagyok, stb stb... nem mertem eddig írni, de ne kérdezd miért, örülök, hogy írtál. Puszilom a szülőket is, szia"

Ti ezt mire vélnétek? Amúgy a barátnője kint van külföldön, de mégis mit akart tőle???

Mire véljem ezt?

2012. szept. 3. 12:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, ez még benne lehet. Szoktál féltékenykedni, jelenetet rendezni? Mert akkor tényleg emiatt tagadhatja esetleg, még ha nem is történt semmi extra.
2012. szept. 3. 12:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A csaj írt neki, szóval ő a kavaró emberke.

Egy darabig mi is váltottunk pár levelet, igaz hivatalos ügy miatt, de mindig dumáltunk másról is. Szülinapomra+névnapomra+karácsonyra+minden egyéb ünnepre írt egy sms-t. Mióta van nője, azóta nem ír, ami picit szarul esik, mert úgy váltunk el, hogy nem vagyunk rosszban, na meg facebbok-on boldog-boldogtalan felköszönti az ismerőseit. És hát ő nem csak az ismerősöm volt hosszú ideig...

Pedig semmit nem akarok tőle, elhiheted. Csak egyszerűen azt hittem, hogy ez a "jóban vagyunk" dolog működni fog. Egy év alatt összesen 5-ször ha beszéltünk, és most egy úgy csinál, mintha nem is ismerne...

Lőjetek le, de nekem rosszul esik. :D

A lényeg: ha csak ennyire kis natúr levelet írt, az szerintem nem jelent semmit. Főleg, ha a lány külföldön van.

Az én kedves exem is néha ráírt az exeire, mert "jóban voltak" (velük bezzeg tartotta a kapcsolatot mellettem...:( )

Ha na adj Isten megcsal, az úgy is kiderül. Légy éber, és járj nyitott szemmel. De nem kell rögtön mindent komolyan venni.

2012. szept. 3. 13:11
 13/24 anonim ***** válasza:
47%
Ja, bocs, most látom, hogy ő írt a lánynak. Na mindegy, akkor sem kell ügyet csinálni belőle, de ha annyira szeretnéd letisztázni, akkor azért kérdezd meg tőle. De ne hisztizz neki, csak szépen diplomatikusan kérdezd meg. :)
2012. szept. 3. 13:13
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem nagy dolog, főleg mostanában, hogy a facebook kidobja, hogy szülinapja van valakinek. Nekem is írt az exbarátnőm szülinapra, évek óta nem láttam, aztán váltottunk 2-3 levelet, mindenki jól van, üdv a családnak és kész. Ez nem egy komoly probléma.
2012. szept. 3. 13:28
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem szoktam jelenetet rendezni, amikor megkérdeztem is teljesen normálisan kérdeztem, ő kezdett hisztizni, hogy "hogy merem rákenni és számon kérni." A végén még az jött le, hogy én írtam a csajnak, amikor a jelszavát sem tudom...

Zavarban volt és ideges lett, ezért kezdtem gyanakodni. Amúgy néztem az archívot, nem volt benne semmi, sőt, üres volt, ha onnan is törölte az előzményeket akkor az már nincs meg.:(

Amúgy nem azzal van a baj, hogy megkérdezte tőle, hogy hogy van, hanem az, hogy ő nem ilyen. Szerinte ha "megdöglött a kutya el kell ásni, örökre." Amúgy ez a csaj volt neki a "nagy szerelme", ha lehet ilyet mondani, de a csaj nem így érezte, úgyhogy szakítottak...(a csaj mondta ki, hogy vége.)

Köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 3. 13:50
 16/24 A kérdező kommentje:
Amúgy nem ismerem a csajt, de nem hiszem, hogy ő akarna "kavarni", mivel ő szakított, ráadásul miért akarná, hogy a párom ne legyen boldog, amikor úgy váltak el, hogy "barátok maradnak".(legalább is a csaj így gondolta)
2012. szept. 3. 13:52
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Mindenesetre talán a következő kapcsoaltodban már nem olvasgatsz sem chatablakot sem archívumot apasid podstafiókjában. Sokat fog segíteni.
2012. szept. 3. 13:52
 18/24 A kérdező kommentje:

Nem is akartam olvasni és hogyha a fiam fél perccel később nyöszörög akkor soha nem veszem észre a beszélgetést, mivel ki akartam jelentkezni, nem akartam kutakodni!!

De ezt nem neked kell megmagyaráznom azt hiszem:)

Nem egy olyan nő van aki kutakodik, én nem akartam, azóta sem kutakodtam, nem is akarok, de ha már így alakult, hogy pont felugrott a chat-ablak amikor ki akartam lépni és megláttam a csaj nevét, akiről a férjem úgy beszélt, mint egy istennőről(mert még régen téma volt a volt barátnő/barát), így már elolvastam, hogy mégis mit akar. Azt hiszem, ezt te is megtetted volna utolsó!

2012. szept. 3. 13:59
 19/24 anonim ***** válasza:
45%
Az, hogy ráírt a csajra, sajnos jelzésértékű, de ha még tagadja is, az tovább fokozza a gyanút. Lehet, hogy csak nem lett az a döglött kutya olyan mélyre elásva...
2012. szept. 3. 14:07
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Ettől félek én is.....
2012. szept. 3. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!