Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom másik városban fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom másik városban fog egyetemre járni! Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, 4 éve vagyok együtt a barátommal,de most másik városban fog egyetemre járni. Sokat veszekedtünk mostanában, azt mondja össze van zavarodva. Én megértem, hogy új még neki az egész helyzet. Félek , hogy kimaradok az új életéből és szakít velem. Hogy tudnám a lehető legjobban kezelni ezt a helyzetet? Valaki van hasonló helyzetben? Mik a tapasztalataitok?

2012. szept. 2. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
ha mindketten akarjátok lesz időtök összefutni néha
2012. szept. 2. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi pont 4 év után szakítottunk a barátommal, mert másik városba mentem. Bár a mi kapcsolatunk előbb utóbb enélkül is véget ért volna. Szóval, ha egy kapcsolatnak van jövője akkor ezt simán túléli, ha nincs, akkor nem. De annyi biztos, hogy az egyetemi évek nem egy távkapcsolat ápolásáról szólnak...
2012. szept. 2. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ismerősi körben is arra is van példa, hogy kibírták ezt, és olyan is, hogy szétmentek az egyetemi évek alatt. Erre nincs recept, ti tudjátok milyen a másik, mennyire bíztok meg egymásban, tapasztalatom szerint akik nagyon akarják azok meg is oldják, akik meg szétmennek ott már előtte is fortyogtak dolgok.
2012. szept. 2. 22:38
 4/6 omba ***** válasza:

Ezt én sohasem értem: "Sokat veszekedtünk mostanában," - van valami baj, és a helyett, hogy beszélnétek róla félremagyarázva, sértődötten üvöltöztök?

" azt mondja össze van zavarodva. " - konkrétan azt mondta elege van...

nagy folytatásra nem számítanék!

2012. szept. 2. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek arra van ideje, amire időt akar szánni.

Egyébként szerintem van okod aggódni... főleg, ha még meg sem tudtátok beszélni normálisan a dolgot, még azt sem tudod, hogy kéne kezelned a helyzetet.

2012. szept. 2. 23:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Ha összeveszünk is mindig megbeszéljük utána, hogy ki miért reagálta túl, vagy kinek mi az igazi problémája. Mindig igyekszem tudomásul venni, ha hibáztam és próbálok változtatni rajta és ezt mondom is a páromnak és ez tettekben is megnyílvánul.

Az hogy össze van zavarodvam valamilyen szinten normális. Lehet hogy elege van, de nekem is, mert vannak az embereknek más problémái is ezenkívül. 4 év alatt sokszor lesz elege az embernek, ha az első ilyen alkalomnál szakítana az ember nem sok hosszútávú kapcsolat vagy házasság lenne szerintem.Neki is be kell illeszkednie most egy új környezetbe,de nekem is. Sokkal többet stresszelünk most mindketten.

Köszönöm a válaszaitokat.

Aludtam rá egyet és most már belenyugodtam, hogy a helyzeten úgy sem lehet változtatni. Aminek meg kell történnie az meg fog, a legtöbb dolgot úgy is az idő dönti el, úgy hogy még várok és toleránsabb leszek.

2012. szept. 3. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!