Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szoktatok aludni a párotokkal?
Néha úgy megtud ijeszteni. Mostanában állandóan rám fekszik, kiabál, (érthetetlenül) beszél álmában vagy hangosan nevet. Valamelyik nap a nővére nálunk aludt, éjszaka szólt, hogy valaki mászkál, meg voltunk ijedve de csak a férjem ment ki erre bejön horgászbottal és leül az ágy szélére. Mindezt álmában. De így tudom faggatni, mert néha tudok vele beszélgetni és mindenről az igazat mondja. Olyan is van, hogy felül és elkezd ordítani. Meg amikor hason fekszik elkezdi emelgetni a lábát, de az anyukája azt mondta, hogy ezt kiskorában is csinálta. Mire felkel mindent elfelejt. Néha már félek mellette aludni. Akinek van hasonló az hogyan oldja meg?
26/L
Én férfi vagyok de a párom is mondja nekem,hogy ilyenkor mit érzek..Hasonló dolgokat csinálok mint ő..Fel kelek és kimegyek a fürdőszobába és a kádba belefekszek és ott alszok..
A menyasszonyom meg tiszta ideg volt,ő ébresztett fel.
De szerencsére nem sokszor fordul elő ilyesmi..Remélem már nem is fog.
Ez az alváslabor az lehet,jó ötlet..
21/F
Így van, tényleg el kéne menni orvoshoz, ez tipikus alvajárás.
Én is elég hülyén alszom néha, a félálombeli beszélgetéseket azt mindet elfelejtem szinte, de ez még normális. Amit ő csinál, ahhoz tényleg jó egy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!