Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért bukik minden fiú a ribancokra? :/

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 09:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az ég áldjon már meg ne itt nyavajogj, hanem nyitott szemmel járj. Szerintem akik rád buknak, azoknak nem adtál esélyt sem, akik meg neked bejönnek, azok a nőfalók. Ha neked nőfaló kell, viselkedj úgy ahogy a ribik, és nézz ki úgy. Amúgy meg mit irigykedsz rájuk? Max megdugják őket, 20+ éves korukra meg kutyának sem kellenek majd.
2012. szept. 1. 10:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne!!! 9es ezt te sem gondolod komolyan???!! Vagy eddig te csak olyan lányokkal voltál?de ha ribancokkal jöttél össze ők nyilván ilyenek...akkor itt egy élőpélda neked 3 éve vagyok kapcsolatban soha nem csaltam meg nahyon szeretem mehadok neki mident persze ő is nekem egyenlően költezünk tehát senki nm húz le senkit...na mindegy nem is magyarázom a te hibád h csak kisználnak mert te választodőket.
2012. szept. 1. 10:19
 13/13 anonim ***** válasza:
10:19 Igen, komolyan gondolom. Persze lehet h csak velem van így, mert csúnya vagyok, így nem tudnak őszintén szeretni, de ez nem változtat azon, h nem érdemes komolyan terveznem egy lánnyal.
2012. szept. 1. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!