Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik itt vonyítanak, hogy minden nő csak a pénzes jó testű srácokra bukik és azok a csajok, akik arról picsognak. (Többi lent)?
szerintem meg ezen az oldalon sem őszinték nagyon sokan, holott elvileg anonym oldalról van szó.
Akik sírnak h szerencsétlenek azok viszont talán őszinték mert itt is bevállalják.
De talán nem is itt akarnak ismerkedni és szerintem azért mert ugymond tudják a másikról a lány a fiúról h lúzer, a fiú pedig a lányról h tuti nem úgy nézne ki, és ezért nem érdeklik egymást.
Amúgy szerintem tuti voltak már akik összejöttek.
nekem a kedvencem amúgy az volt, aki végül az államot és a mostani gazdasági helyzetet okolta azért, hogy neki nincs senkije, mert ugye minden csaj csak a pénzre hajt...
köszi a válaszokat, remélem jön még.
Haha :D Az a 60 %os pasi.. Nekem is ő jutott eszembe. Amikor legelőször vitáztam vele még valami 65 %-a volt...szóval ráuntak már mások is. Megpróbáltam neki elmagyarázni, hogy nem minden lány olyan (én se), de... mindegy is.
A kérdésed jogos, de hasztalan. Úgyse hagyják abba.
Amúgy a kedvencem még, hogy egy kicsit csináltuk a barátommal gumi nélkül lehetek terhes? most leszünk egy évesek, mit vegyek neki? és hasonlók...
Képzeld, ha egymásra találnak és szaporodni kezdenek.
A vicc, hogy ezek nem fognak soha maguknak senkit találni, hiszen nekem az tetszik, hogy a férfiak a nőket a nők pedig a férfiakat szidják ezek közül a szerencsétlenek közül. Namármost melyik az az őrült nő, aki legyen bármilyen ronda is, írna egy olyan hapsinak, aki előtte leírta, hogy minden nő r1banc, a pénzre hajt (és persze ő munkanélküli és az anyjával él), minden nő bunkó (persze ő nem az, amikor kuv4nak nevezi őket)...stb? Azért akármennyire elkeseredett is egy ember, van benne annyi tartást, hogy nem kezd el barátkozni azzal, aki őt előtte egy regénnyi szövegben sértegette... Ugyanez fordítva, mert azért a nők is leírják, hogy minden férfi ösztönállat, akinek szinte már már nincs is saját tudata, csak a farka után megy és persze szilikon testrészekkel ellátott szexrabszolgára van szüksége. Namármost ki írna egy ilyen nőnek??? Meg a másik, aki szerint nincs hűséges férfi, mert egyik se a házasságra és a gyerekre hajt... Mégis ki az, aki ismeretlenül, vagy az első beszélgetések alkalmával el akarná dönteni, hogy feleségül veszi-e azt a nőt és akar-e tőle gyereket? Persze ez az "idősebb" 30-as, korai kapuzárási/vénlányfrásszal küzdő korosztály. De én megértem, hogy nem ismerkednek egymással sem, mert minden alkalommal olyan szinten megalázzák a másikat, hogy senki nem ismerkedne velük szívesen...
hm egy ilyen kérdés már bennem is megfogalmazódott, teljesen jogos =D na ezzel a 60%-ossal meglepő módon még nem találkoztam xD
egyébként ezek azért nem fognak összejönni, mert annak ellenére hogy béna, nyafogó, idegesítő lények nekik IGÉNYEIK vannak... és még ha tényleg rondák is ráadásként akkor is "ők sajnos nem tudnak szexuálisan vonzódni a nagyon csúnya lányokhoz/fiúkhoz", ezért inkább várják a királylányt/királyfit aki majd megszánja őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!