Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkezdődött a Foci vb. a lányok miért picsognak?
Figyelt kérdés
A tegnapi nappal megkezdődött ugye a foci vb. Én is lány vagyok, de nem sírok, ha a barátom a meccset nézi, valamikor én is megnézem vele a meccseket(nem lakunk még együtt) vagy hadd menjen a haverokkal a kocsmába. De miért kell sírni? pl ha csak egy tv van, hogy a lány inkább mást nézne. Nem értem ezen mit kell ríni. Fiúk is lányok is írhatnak2010. jún. 12. 19:30
1/23 anonim válasza:
mert a focivb fontosabb mint egy csaj. és ez nem tetszik a csajoknak.
20F
2/23 anonim válasza:
Megkezdődött a focivébé, innentől kezdve még kevesebbet nézem a tévét-mert nem érdekel.Sőt, kifejezetten utálom. Ahogy a Forma-1-et is.
Szóval, hol itt a probléma? :)
F/37
3/23 anonim válasza:
Én nem hisztizek túlzottan csak néha zavar méghozzá azért mert akkor végre lenne időnk egymásra.Amúgy nem zavar,lefoglalom magam addig amíg nézi.
4/23 A kérdező kommentje:
Én se értem mit kell ezen sírni. Kíbírja azt a meccset. Cserébe meg elmennek valahova ha nincs meccs. Vagy elmennek valahova a csajokkal. Sok párnál épp ezért veszekednek.
2010. jún. 12. 19:35
5/23 anonim válasza:
Azért,mert ki akarják sajátítani a pasijukat,és nem bírják elfogadni,hogy a párjuk 4 évente 1x jót szórakozik. :)
6/23 anonim válasza:
Ja, és a Kedvesem se néz tévét. Olvasunk, rejtvényt fejtünk, kutyát sétáltatunk, vagy csak kinn ülünk a kertben. Már, ha együtt vagyunk épp -tekintve hogy pont ellentétes műszakban dolgozunk. :):/
8/23 A kérdező kommentje:
Ha olyan meccs van amit meg nem szeretnek, akkor meg elmennek valahova:)
2010. jún. 12. 19:37
9/23 anonim válasza:
"mert a focivb fontosabb mint egy csaj. és ez nem tetszik a csajoknak."
+1
F/18:)
10/23 anonim válasza:
Azért mert nem nagyon érjük, hogy mi a lényeg. Sok hülye futkos össze vissza. Hű de nagy dolog. Bocsi annak aki szereti. Bántó, hogy többet ér neki, mint az, hogy a párjával legyen, de attól még nem kell visítozni. Mondjuk hála isten a környezetemben nem is érződik semmi a VBből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!