Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkezdődött a Foci vb. a lányok miért picsognak?
Én mondjuk nem kifejezetten szeretem nézni a focit, mert kicsit unalmasnak találom, a barátom meg szereti és ugye a vb-t is mindig nézi, de ez engem nem zavar,általában együtt nézzük. legalább addig is együtt vagyunk én meg nem akarok mást nézni a tv-ben. pl. imádok vele együtt tvzni, olyan kis aranyos.:) meg 90 percet tényleg ki lehet bírni.
17L és 18F
Utolsó na ugye! Én is erről beszéltem! Mi se vagyunk azok a hűűű de nagy fanatikusok, de én is ha úgy an, és vele vagyok együtt nézzük. Örülök, ha vele lehetek,mellette feküdhetek, nem, hogy még azon sírjak, hogy meccset néz.
ui:Az enyém is olyan aranyos meccs közben. Ha meg nem otthon nézzük, hanem mondjuk kocsma, vagy ilyesmi, akkor is vele vagyok.
Én is vele vagyok ha kocsmában nézi, mert ismerem a haverjait, meg ottvannak az ő barátnőik is, velük el lehet közben beszélgetni:)
de alapból élvezem a vele töltött időt, így a közös tv-nézést is.:)
17L vagyok:)
Ez azért van, mert sok nö nem tudja elviselni, hogy a meccset táltott szájjal lessük és megszünik körülöttünk a világ, miközben sört szürcsölünk és valami sz@r kaját eszünk. Ez maga a paradicsom, olyan mint nekik az órákig tartó nézelödés egy ruhaboltban.
Mi is aktívan részesei vagyunk a sportnak, bár mégis passzívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!