Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkezdődött a Foci vb. a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkezdődött a Foci vb. a lányok miért picsognak?

Figyelt kérdés
A tegnapi nappal megkezdődött ugye a foci vb. Én is lány vagyok, de nem sírok, ha a barátom a meccset nézi, valamikor én is megnézem vele a meccseket(nem lakunk még együtt) vagy hadd menjen a haverokkal a kocsmába. De miért kell sírni? pl ha csak egy tv van, hogy a lány inkább mást nézne. Nem értem ezen mit kell ríni. Fiúk is lányok is írhatnak
2010. jún. 12. 19:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
19:42 Nincs párom XD
2010. jún. 12. 19:43
 12/23 A kérdező kommentje:
Szerintem sem kell visítozni. Elmegy a barátnőjével(gondolom nem minden meccset úgy néz mint valami...) Addig is együtt vannak, oké,hogy nézi, de 90 percet csak kibír.
2010. jún. 12. 19:45
 13/23 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem kifejezetten szeretem nézni a focit, mert kicsit unalmasnak találom, a barátom meg szereti és ugye a vb-t is mindig nézi, de ez engem nem zavar,általában együtt nézzük. legalább addig is együtt vagyunk én meg nem akarok mást nézni a tv-ben. pl. imádok vele együtt tvzni, olyan kis aranyos.:) meg 90 percet tényleg ki lehet bírni.

17L és 18F

2010. jún. 12. 19:50
 14/23 A kérdező kommentje:

Utolsó na ugye! Én is erről beszéltem! Mi se vagyunk azok a hűűű de nagy fanatikusok, de én is ha úgy an, és vele vagyok együtt nézzük. Örülök, ha vele lehetek,mellette feküdhetek, nem, hogy még azon sírjak, hogy meccset néz.

ui:Az enyém is olyan aranyos meccs közben. Ha meg nem otthon nézzük, hanem mondjuk kocsma, vagy ilyesmi, akkor is vele vagyok.

2010. jún. 12. 19:54
 15/23 anonim ***** válasza:

Én is vele vagyok ha kocsmában nézi, mert ismerem a haverjait, meg ottvannak az ő barátnőik is, velük el lehet közben beszélgetni:)

de alapból élvezem a vele töltött időt, így a közös tv-nézést is.:)

17L vagyok:)

2010. jún. 12. 19:57
 16/23 A kérdező kommentje:
Mi is így vagyunk, faluban laknak, mindenki ismer mindenkit, és ha ott vagyok náluk,és nem otthon nézzük, akkor beszélgetünk közbe,mert barátokkal megyünk jövünk.(mivel nem egy városban lakunk, így áltban több napra megyek, addig is vele vagyok.)
2010. jún. 12. 19:59
 17/23 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert sok nö nem tudja elviselni, hogy a meccset táltott szájjal lessük és megszünik körülöttünk a világ, miközben sört szürcsölünk és valami sz@r kaját eszünk. Ez maga a paradicsom, olyan mint nekik az órákig tartó nézelödés egy ruhaboltban.

Mi is aktívan részesei vagyunk a sportnak, bár mégis passzívan.

2010. jún. 12. 20:01
 18/23 A kérdező kommentje:
Fuu én utálok vásárolni de komolyan:D Ha szükségem van valamire, vagy valamit akarok venni, bemegyek a boltba és megveszem:D
2010. jún. 12. 20:04
 19/23 A kérdező kommentje:
Én szeretem a sört:D soproni:D meg a gösser:D
2010. jún. 12. 20:21
 20/23 anonim ***** válasza:
mert sztem egy pasi sem nézné végig velem a Lucecita titkai 21352 részét :D ...jó ez csak egy kitalált példa persze és utánlom a szappanoperákat, de illik olyan műsort választani, ami mindkét félnek tetszik...vagy épp oda vissza csinálni...pl te ma nézed a vb-t, de holnap lesz egy film, amit én akarok megnézni és akkor azt nézzük...és így tovább
2010. jún. 12. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!