Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a pasik, akik itt vonyíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik itt vonyítanak, hogy minden nő csak a pénzes jó testű srácokra bukik és azok a csajok, akik arról picsognak. (Többi lent)?

Figyelt kérdés
... hogy minden pasi szemét és csak a modell alkatú csajokra veri: Szóval ti miért nem inkább egymás társaságát keresitek? Ezer egy ilyen kérdés van itt, tessék egymásnak írni. Meg a 30 évesen szűz vagyok, nagyon gáz típusú emberek is. Nem olyan bonyolult ez. Hajrá!

2012. aug. 29. 08:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

azt hiszem elvesztettem az emberiségbe vetett hitem.

ma már másodszor.

2012. aug. 29. 11:41
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a válaszokat, aki írta, hogy a belső tartás miatt, annak tökre igaza van, de sztem ezek az emberek akkor vesztették el a belső tartásukat (nő a maradék nőiességét, férfi a férfiasságát), mikor egymást kezdték el szidni, általánosíttatásokkal meg egyebekkel..

szégyen és szánalmas.

2012. aug. 29. 11:43
 13/15 anonim ***** válasza:

"ők sajnos nem tudnak szexuálisan vonzódni a nagyon csúnya lányokhoz/fiúkhoz", ezért inkább várják a királylányt/királyfit aki majd megszánja őket

Ez a mondat annyira igaz, hogy nagyon. Az enyhén elhízott, pattanásos, átlagos arcú csajoknak is persze a "suli/munkahely királya" jön be, és vica versa a kövér kocka gyerek is elvárná, hogy minimum egy 7-8/10-es csajnak tetsszen(és persze egyiknek se kelljen tenni semmit érte).

És most jön a meglepetés: Nem jön össze egyiknek sem.

És ilyenkor jön a picsogás. Mégis miféle dolog, hogy sem a jó csajnak, sem a jó pasinak nem kellenek? Persze a hibát nem magukban keresik, csak a világ lehet hibás. Aztán a szellemi szemetét ide önti erre az oldalra(vagy az épp ottlévőre).

Tegnap végig kellett hallgatnom egy ilyet. Öregedtem 1 hónapot mire befejezte.

(23/F)

2012. aug. 29. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Már nem azért,de akik itt vinnyognak azok olyan emberek akiknek az akaraterejük egyenlő a nullával.Sír a szájuk,hogy senkinek nem kellenek mert rondák vagy kövérek vagy hülyék vagy isten tudja mi bajuk van,de tenni ellene egyik se tesz.Állandóan azt lehet hallani a dagadékoktól,hogy nem tudnak lefogyni pedig annyira fogyókúráznak.Aláírom van olyan ember aki genetikailag kövér,de a nagy többségük csak szimplán lusta és nincs annyi akarat ereje,hogy akár heti egyszer is edzésre vegye a fáradtságot,helyette nézegetik a csoda diétáikat.A másik bagázs aki itt sír,hogy mekkora k*rvák a nők,de egyel se mer szóba állni és az ilyen meri férfinak nevezni magát.

Azokkal az idióta lányokkal akik meg a szőke herceget várják,azokkal nem kell törődni,várja csak ameddig akarja aztán 30-40 évesen rájön,hogy kellett volna valakinek és elszalasztotta,mert inkább délibábot kergetett.Sajnos volt szerencsém egy ilyen lányhoz és a végén még én éreztem magam rosszul,amiért lepattintott.

21/F

2012. aug. 29. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Vannak olyan fiúk/férfiak mint, amilyeneket itt előttem leírtak, de viszont vannak olyan srácok is, akiknek nagy orruk van, elálló fülük és egyéb szépséghibájuk...

Kérdem én! Az ilyen srác, hogy változtasson a külsején?... Nekem elállnak a füleim, és a lányok szóba sem állnak velem, pedig átlagos és közötti lányokkal próbálkoztam.... Az olyan lányokról, akik ezen az oldalon vannak ne is beszéljünk... Tisztelet a kivételnek, ha egyáltalán van itt olyan.... Hányszor volt az, hogy képküldés után a lány eltűnt mint szürke szamár a ködben?... Tudjátok milyen rossz érzés az, amikor mindent megteszel annak érdekében, hogy viszonylag jól nézz ki, rengeteg változás után, küldesz magadról képet, de nem írnak vissza.... Ezt már rengetegszer megkaptam itt, pedig annyit változtattam magamon... Új frizura hónaponként... Sok félét kipróbáltam már, de az itteni vélemények alapján egyik sem állt jól rajtam, új ruha, de szinte semmit nem változtatott rajtam, új stílus, de hiába... A füleimmel nem igazán tudok mit csinálna.. Legszívesebben megműttetném, de az sokba kerül és nem telik rá.. Anyám egyedül nevel minket és örül, hogy megélünk.. 18/F

2015. febr. 22. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!