Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért bukik minden fiú a ribancokra? :/

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 09:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem bukik.
2012. szept. 1. 09:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a ribancokra bukunk, de a sík hülyékre sem akik 500 ilyen kérdés után sem bírják felfogni, hogy nem a ribancokra bukunk.
2012. szept. 1. 09:12
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Mert nem kell hónapokig könyörögni a szexért.
2012. szept. 1. 09:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért bukik minden lány a gyökér parasztokra?
2012. szept. 1. 09:19
 5/13 AtyeszLL ***** válasza:
100%

Mert a lányok nagy többsége eljátssza hogy neki nincs szüksége a sexre és egyébként is megközelíthetetlen. Vagy nem beszél olyan nyelven, amin a férfiak megértenek, így a férfi a könnyebb utat választja. Szerintem érthető.

Minden fickó szeretne igazi sportverdával autózni, mégis sokan megveszik a Suzukit mert olcsó.

Elvárjátok, hogy a fiú a kedvetekre tegyen, de hogy neki mi a jó, arra sz@rtok egy nagyot. És ha a szemetekbe mondják, hogy hülye vagy, a hasonló barátnőid majd megvígasztalnak, hogy minden pasi egyforma.

Akkor inkább a könnyűvérű nők.

A férfiak szeretik a fekete-fehér szituációt. Ti lányok, meg mindent túlbonyolítotok.

(még a végén nagyon belemelegedem, és csúnyákat is fogok írni)

Boldog kapcsolatban élek több mint 13 éve.

Nem a sérelmek, hanem a tapasztalat beszélt.

2012. szept. 1. 09:21
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
A 3. válaszolónál a pont! Ha egy fiú csak sexet akar akkor minek pitizzen a csajnak hónapokig? Az a jó ha nem kell kérvényt benyújtani ez esetben!
2012. szept. 1. 09:22
 7/13 anonim ***** válasza:

Férfitársaim nevében is tiltakokozom, nem minden férfi!!!!

Speciel ÉN igen :))))))

Az okokat pedig előttem írók már szépen összefoglalták.

2012. szept. 1. 09:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem van személye sztorim. Velem még senki sem volt annyira normális, mint az a lány, akit a közvélemény ribancnak titulál. A discoban nagyon kedves volt velem, haverkodott, megölelt és nem volt olyan bunkó, mint a jó kislánynak tartott gőgös, kissé egoista jégkirálynők, akik sokszor meglehetősen flegmák és bunkók tudnak lenni.
2012. szept. 1. 09:30
 9/13 anonim ***** válasza:
41%
Egy kapcsolatban úgyis minden nő csak átver, lehúz, kihasznál, ha én nem előzöm meg ezzel. A lányok csak szexre alkalmasak, arra pedig a ribancok könnyebben kaphatók.
2012. szept. 1. 10:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem is kéne ilyen pasi akinek csak a szex kell.valaki írta h nem kell pitizni a szexért hónapokig..kicsit szábalmas h ma már csak azért vagy "kedves" egy lánnyal h szexelhess egy jót.és mi can akkor ha a lány házasságig nem akar szexet?ő már akkor senkit sem èrdekel?én biztos h nem feküdnèk/nms fekszek le senkivel csak úgy meg egy-két hónap után se sőt sokszor mondtam is h házasságig várni akarok de képzeld a fiú simán belement volna.tehát kedves kèrdező ne akarj te olyan fiút akinek a könnyűvérűek kellenek.az én barátom kifejezetten utálja az ilyen csajokat akik 10-15cmes magassarkúban topognak és teszik veszik magukat na meg akiket egy szia után megis leht dugni-.-
2012. szept. 1. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!