Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Meg tegyem?

Figyelt kérdés

!7F vagyok

van barátnőm aki most lassan fél hónapja(!!!!) nem találkoztunk és az online beszélgetés is elég lapos és teljesen elvagyok kámpicsorodva emiatt :(

és szörnyen röstellem de megtetszett egy másik lány...nem merek lépni mert ez sztem férfiatlan és semelyikőjük érzésével sem szeretnék játszani...mi lenne akk a helyes döntés?

2012. aug. 31. 20:38
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Bocs a hibákért de telóról írtam

sötét háttérrel :/

2012. aug. 31. 20:39
 2/14 anonim ***** válasza:

Sötét hátteret már az irásod mutatta,NASA téged talált amikor az ürlényeket kutatta.

Dobd az egyiket vedd a másikat,de szedd le a f aszodrol a fáslikat.

2012. aug. 31. 20:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Le a kalappal öcsém, 7 éves létedre ilyen szépen írni mobilról, le a kalappal! Ha meg nem jön be az első lány, a második meg igen, akkor hagyd ott az elsőt. Nem jöttök ki jól az elsővel ez van, egy kényszer kapcsolatnak pedig semmi értelme.
2012. aug. 31. 20:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Inkább felteszem holnap -.-
2012. aug. 31. 20:49
 5/14 Mókusgyilkos ***** válasza:

fél hónapja az már vmi... tényleg tragédia. mit csinálj?

verd ki jót tesz.

2012. aug. 31. 20:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Háát...lehet azt kéne xDD
2012. aug. 31. 20:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Válaszd a másodikat , mert ha az elsőt annyira szeretted volna nem tetszett volna meg a másik.. erröl ennyit:) szerintem hagyd ott. főleg ha olyan sokáig nem taliztatok ..
2012. aug. 31. 20:53
 8/14 anonim ***** válasza:

Tudod az ördög nem alszik ,tehát holnap is itt vagyok,ne akarj ugy viselkedni mint a nagyok.

Kár az idődért az értem lett,kérdést feltenni nem bátor tett ...

2012. aug. 31. 20:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Most tényleg 7 éves vagy, vagy félreírtad??
2012. aug. 31. 20:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Lekapcsolni a villanyt szokás,lesz arom,hogy az életed szopá s.

Ne irogass privatot nekem,a tiednel a vaterán jobb szöveget vettem.

Nem kell a kamu netes oltás,sok az ilyen nyomorult kortárs .

2012. aug. 31. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!