Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem féltékennyé a barátomat?
Nekem légyszíves piros pacsit adj,azokat gyűjtöm de mégsem tudok 50% alá menni valamilyen oknál fogva -_-
A kérdésre visszatérve szerintem hagyd a fenébe főleg ha nem olyan hosszú kapcsolat,mert ez ettől már csak rosszabb lesz
Ha meg nagyon féltékennyé akarod tenni akkor meg kamuzzál ilyeneket hogy egy sráccal együtt mész filmet nézni vagy mész chippendale show-ra bár lehet ezzel csak azt éred el hogy arra az időpontra megbeszél egy randit valamelyik csajjal
Nem érdemes féltékennyé tenni az ilyet,felesleges,ahol ilyen eszközöket akar bevetni egy nő ott már nagy gond van(Feltételezem hogy nő vagy,nem tudom miért :))
Óóóh...ismerek eg yiylet pont ugyanez a sztori annyira hogy el is gondolkodtam rajta nem-e te vagy...
Na de...hát ebben a sztoriban a csaj félrek*rt aztán minden szép volt....Mi a tanulság gyerekek? "A r*bancoké a világ!"
De nem ez a tanácsom....szerintem mond meg neki hogy ha ennyire nem érdekled talán szünet vagy szakítás...
Csináljatok valami kam profilt közösségi oldalon egy barátnőddel.Tegyetek ki valami helyes pasiról képet és írjon neked nyomulós dolgokat,meg mennyire jó vagy,irígyli a párod stb.
Te meg mutasd meg neki"Ez a pasi teljesen rám szállt"címszóval.
Nem mondom,hogy helyes dolog és pozitív eredményt érsz el,de féltékeny lesz ha szeret szerintem
Hideg veled, nem foglalkozik veled, nem lehet vele beszelni...
Te irtad le. Szepen gondold is at. Mire is varsz tulajdonkeppen? Lepj onnan le. Ha kapcsol akkor majd "teper", de ha nem, akkor megtudod, hogy nem is vesztettel semmit. Minden perccel csak magadat alltatod. Kifogasok mindig vannak, meg lesznek is. Most azt gondolod, hogy a te indokaid nem kifogasok. De mondom, gondold at...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!