Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem féltékennyé a barátomat?
Igen megköszönném :) De látom már 0%-os vagyok tehát elértem a célom :D Köszönet a többieknek is :) Ezt is pontozzátok le ha szépen megkérhetnélek rá titeket
Én teljesen megértem a kérdezőt !! Én is voltam már sokszor ilyen helyzetben, de megmondom őszintén, hogy nem találtam rá jó megoldást, az én barátom kiszúrja az ilyen kicsinyes "játszmákat" és sosem akkor sikerült féltékennyé tennem amikor tényleg akartam, mert átlátott rajtam, bízott is bennem és tudta, h szeretem.
Én ugyanebben a helyzetben egyébként többnyire azt választottam,h "nem érek rá..", " nincs kedvem most találkozni"...
De végérvényesen ez sem jelentett megoldást..:S
#10 vagyok.
Ha magad mellett szeretned tartani, azon hatraltato tenyezok ellenere, amit mar emlitettem, akkor sem a feltekennye tetel a legjobb megoldas. Sot! Ha egyszer kialakitod benne, akkor onnan mar akkor is az lesz, ha eppenseggel oka sincs ra. Akkor ez fogja megolni a dolgot. De a legegyszerubb ebben az esetben (mivel mondtad, hogy beszelni nem lehet vele errol) a szakitas. Ha van benne valami erzelem, akkor nem is egyezik bele es johet a beszelgetes. Ha bele egyezik, akkor sem kell elkeseredned, mert kezdodhet egy uj remeny es nem pocsekolsz el idot remenytelen dolgokra. Ha magadhoz lancolod azzal magadat bunteted. Persze azt is atgondolhatod, hogy esetleg te mit tennel, ha o megjatszana egy ilyen helyzetet. Ne arra gondolj, hogy neked esetleg tobb jogod van ehhez. Csak ugy szimplan: Ellentetes esetben te rohannal-e utanna? (Dehogy...)
Ha pedig megis igy erned el azt, hogy megtartsd... akkor jon a fekete leves. Vagy a feltekenseg olne meg mindent, vagy pedig az, hogy egy unalmas kapcsolatot tartottal meg. Ezeke utan mar csak egy lepes a 'szeretetk@rva-sag' jelensege. (Csernusnal keresd a youtube-on). Kialakulhat mindkettotoknel, ez nem nehez kotott dolog.
Szoval: Merlegelj es lepj. Az eselyt pedig add meg neki a beszelgetesre, ha o megsem szeretne a szakitast. Igy megmaradsz a racionalitas sikjan. A cselszovessel csak lejaratod magad az o szemeben, de legfokepp sajat magad elott. (Lehet, hogy ezt nem igy erzed, de kesobb fajni fog, ha visszagondolsz ra...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!