Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem féltékennyé az exem?
kidobott, de elmondta hogy még szeret. nekem rosszul esett hogy eldobott mint egy darab rongyot és most kicsit kínoznám. Nem kell megértenetek,csak támogatnotok. tippeket szeretnék csak kérni! :)
Köszönöm előre is.
25/l
te egy 25 éves nő vagy, és tőlünk kérded????
OK.... Kapd el egy körre a legjobb haverját, és dugj vele egy olyat, hogy a farka kirojtolódik... na ettől ideges lesz...
sehogy
mi értelem van a bosszúnak nem lesz jobb neked és neki sem
sőt nekem még simán lelkiismeret furdalásod is lehet utána
nem foglak támogatni mert kicsinyes és gyerekes módszernek tartom 25 éves létedre :-/
25 vagy? érdekes... engem is kidobott az exem, de nincs kedvem féltékennyé tenni
végülis nekem megoldják a fiú haverjaim :)
Tipikus viselkedés, vágjunk vissza... :D
Pedig egy embert pont nem ez bosszantja fel, hanem ha le sem sz@rják...
Hagyd a fenébe, nem éri meg energiát fecsérelni erre.
Felejtsd el, keress egy magadhoz illőt.
Kellőképpen már a családalapításon kéne járjon az eszednek, mert 30 után már sokkal nehezebb lesz.
de most komolyan azt várod h bólogassunk neked ???
a 10 éves lányom érettebben viselkedik mint te.....
Azzal teszed féltékennyé/bosszantod fel legjobban, ha nem foglalkozol vele. A közönynél nincs rosszabb főleg, ha még szert, ezt nekem elhiheted.
Ha valami feltűnőt teszel, akkor nem féltékeny lesz, hanem röhögni fog, hogy ezt is MIATTA csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!