Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magamat rajta?
Jajaj...nem szabad elhagyni magad. Tudnod kell, sőt legyél benne biztos, hogy másnak is kellesz még az életben. A szakítás olyan, mint a gyász, ezt meg kell élni, de vigyázz magadra. Szeretsz olvasni? Márai: Az igazi..
Gyógyszert csak akkor, ha fogysz, és már nem alszol...
Hat ez sablon kozhely, tudom, de csak az ido segit:(
Engem pont vizsgaidoszakban hajitott telefonon a pasim, azert mert nem akartam meg lefekudni vele....Vizsgak utan jott a nyar, egesz nyaram odalett a jo hangulatomtol.
Aztan sulikezdessel osszeszedtem magam es meg az osszel talaltam magamnak part, akivel azota is egyutt vagyok (9 eve:D)
Fel a fejjel, jon a suli es ujult erovel vaghatsz bele a szerelembe!
Romantikus film, zene, konyv kizarva...csak is kalandregeny, vagy scifi..vagy ilyesmi stilusu film es regeny. Esetleg horror. Zene teren is keruld a csopogest.
Egyelore ne menj discoba, sok a lany, meg az olelkezo parok. Inkabb mozizz. Kezdj el gyurni, vagy egyeb sportot uzni, attol majd hulla faradt leszel es nem lesz erod gondolkodni. Esetleg kepezheted magad. Onalloan elkezdesz nyelvet tanulni, vagy valamilyen hangszeren jatszani.
Ha nincs is hozza kedved, eroszakold ra magadat, ha megkerdik a haverok, hogy mesz e sorozni, mondj igent, meg akkor is, ha nincs kedved. Az elso lepes ez. Eroszakkal megmozditod magadat.
Allj a tukor ele es beszeld meg magaddal. Kepes vagy ra, osszeszeded magad. Az elso lepes a legnehezebb. Ami a legfontosabb: Ne tolts orakat, napokat a szobadban punnyadva, legalabb az udvarra menj ki, ulj le a teraszra es ott olvass, ha mas nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!