Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl tegyem magamat ezen?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki 12 éves akit nagyon szeretek.2 hónapig jártunk és volt egy tábor ahol vált velem és elkezdett egy másik fiúval járni aki más városból van.Tudom hogy nincs esélyem de nagyon szeretem.Már túl tettem magamat rajta.
Most mit csináljak?Lehet hogy túltettem rajta de akkor is szeretem meg féltékeny vagyok!
13/F
2009. júl. 23. 23:16
1/2 anonim válasza:
"volt egy tábor ahol vált velem"---ezt nem értem! segítek de írd le helyesen mert nem tudok így segíteni! Bocsi
2/2 anonim válasza:
bár nem válaszoltál az előző kérdésemre, de abból amit én kibogoztam azt kaptam h még egyáltalán nem vagy túl rajta! Szereted, féltékeny vagy.... tudod ha nem kellesz neki akkor nem sokat tudsz tenni! most jönne a közhely h majd találsz vkit, az idő megoldja.... Én csak annyit mondok h kitartás, de fordulj be, barátkozz, légy a haverokkal! sok időd van még! előtted az élet:D
Hajrá! 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!