Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Reménykedjek, hogy megjavulnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménykedjek, hogy megjavulnak a dolgok, vagy tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

Holnap lesz 5 hónapja,hogy együtt vagyok a barátommal. Előtte 2 emberrel feküdtem le,és neki a kapcsolatunk elején csak az egyiket mondtam el,mert a másikra nem voltam büszke és szerettem volna énis elfelejteni.Miután megtudta a másikat is,teljesen kiborult,elhordott mindennek,aztmondta hogy már nem érek semmit a szemében,stb.Rengetegszer bocsánatot kértem és iszonyúan bűntudatom volt.Aztán látszólag helyre tudtuk hozni a kapcsolatunkat,újra együtt vagyunk.Azóta róla kiderült egy olyan dolog,hogy társkereső oldalakon rengeteg nőnek írt levelet,hogy ,nincs-e kedvük egy közös masztizáshoz kamban' meg hasonlók.Énis kiborultam,de megbocsátottam,ugy gondoltam most vagyunk nagyjából egálban..

Amikor együtt vagyunk,minden tökéletes,mondogatja hogy szeret,és mindig ilyen lányról álmodott,de aztán amikor eljövök akkor meg aztmondja hogy gondolkozott és ez így nem fog működni,és az lenne a legjobb ha szakítanánk.Gyakorlatilag teljesen sakkban tart,bármit megtehet velem mert szeretem és félek hogy elveszítem. Fogalmam sincs mit kéne tennem,várjak,amíg teljesen elfogadja a múltamat (már ha ez valaha is bekövetkezik),és viseljem az állandó ,megaláztatást' meg azt hogy szinte 2-3naponta változtatja a véleményét,vagy törődjek bele hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője és csak szenvedést szül?

Még 5oldalt tudnék írni erről úgyhogy bármilyen további kérdésre szívesen válaszolok!

2012. aug. 27. 21:09
1 2
 1/12 anonim válasza:
a remény hal meg utoljára ;D
2012. aug. 27. 21:16
 2/12 anonim ***** válasza:
A szüleimnek is hasonló volt a kapcsolata, és nem élnek jó házasságban...Igaz, együtt vannak már régóta, de már csak a pénz miatt...Ha most ilyen, hidd el később csak rosszabb lesz...Ne engedd magad sakkban tartani, ha szereted is, én azt javaslom szakíts vele, nem éri meg a jövődre nézve..
2012. aug. 27. 21:19
 3/12 anonim ***** válasza:

először is, a szerelem nem arról szól, h "egálba" legyünk a hüly.ségek terén!

másodszor pedig, én hiszem, h van értelme egy megromlott kapcsolatban maradni! amit leírtál, az alapján a barátod soha nem fogja elfogadni a múltadat, úgy pedig nem lehet élni, h minden kisebb-nagyobb vitánál az ember fejéhez vágják a múltját.

jobban járnátok, ha belátnátok és higgadtan megbeszélnétek, h túl sok jót nem tartogat ez a kapcsolat, még akkor sem, ha "tiszta lappal" újrakezditek. tudod, megbocsájtani lehet, de felejteni nem.

2012. aug. 27. 21:19
 4/12 anonim ***** válasza:
javítok_ én NEM hiszem, h van értelme egy megromlott kapcsolatban maradni....
2012. aug. 27. 21:21
 5/12 Hunter92 ***** válasza:
Már ott meghalt a kapcsolatotok, hogy megaláztatásokat kell eltűrnöd. Egy kapcsolatban ilyesminek nincs helye egy pillanatig sem. Az meg röhejes, hogy 2-3 naponta változtatja a véleményét. Amúgy meg nem hinném, hogy egálban lennétek. Ha az én barátnőm más pasiknak írogatna ilyesmiket, az nekem szinte felérne egy megcsalással és elküldeném a francba. Te múltban elkövettél egy hibát. De ki az aki nem? Amit viszont ő csinált az egy aljas, szemét dolog volt.
2012. aug. 27. 21:23
 6/12 anonim ***** válasza:
soha ne mártírkodj! ezzel cseszed el!
 7/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elhagynám. Szerintem ott mélyen legbelül te magad is tudod, hogy ez így nem jó és menekülni kell ebből a kapcsolatból. Nehéz lesz, de ez nem komoly kapcsolat így. 19/L
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Amit most mondok azzal nem fogsz sokra menni ha szereted őt de.. hátha.

Eleve nemtudom hogy jött ez fel hogy te hány pasival és kivel feküdtél le. Én ha volt barátnőm sosem faggattam ilyesmiről mert szerintem ez parasztság magadtól meg csak nem kezded el mondani mert ez szintén egy tetü dolog. Szóval már ez bizarr. Viszont ha már itt tartotok büszke vagy rá nem vagy nem, de elmondhattad volna. Hogy őszinte legyek én sem örültem volna ha velem ilyet csinálsz de, egyáltalán nem akadtam volna ki, sőt meg se akartam volna beszélni. Mert a múltadhoz semmi közöm. A heléyben annak örülnék hogy szeretsz és boldogok vagyunk. Rühellem amikor egy pasi hisztizik... A lányoknál is utálom de.. oké hisztizzenek, de egy pasi.. hányok az ilyentől a pasid meg pontosan ezt teszi hisztizik.

Indulatból sem lenne szabad ilyeneket mondania mint amiket feltételezek hogy mondott.. Ezt tudnia kell kezelni.. Szóval még gyerekes is, főleg ha azt is ide veszem hogy állandóan változtatgaja a véleményét.. Gondolja át döntse el mit akar, és tartsa is magát ahhoz..

De ez még mind semmi ahhoz képest hogy visszaél azzal hogy szereted.. Ennél kevés gusztustalanabb dolgot tudok.

Én nemtudom hány éves a pasid de ha több mint 14 akkor ez.. na mindegy.

Elhiszem hogy szereted ezt az is mutatja hogy magadban keresed a hibát, de rossz helyen keresgélsz. Nem szívlelendő hogy nem mondtad el(mégegyszer mondom, ilyesmit nem kell elmondani de ha már eggyet elmondtál a másikat is mondhattad volna) de ez nem ekkora dolog.

A pasid egy gyerekes kis majom erre csak ezt tudom mondani. Ebből már biztos ki tudod következtetni én mit tennék a helyedben.

Egyébként persze külső szemmel könynű ilyet mondani de velem is volt hogy nagyon szerettem egy lányt és ő játszadozott velem, eggyik pillanatban szeretett másikban meg már a szakításról akart beszélni. És ezt játszotta folyton.

Akkor vele én is elfogult voltam de mégis azt mondtam hogy akkor hagyjuk az egészet és akkor épp pont szeretett és sírt is meg minden. Nagyon nehéz volt, de az amit művelt meg nagyon rossz és kezdtem szétesni stb.. Úgyhogy meg kellett lépnem. Persze nem kicsit kellett magamat összeszedni hogy meglépjem ezt a dolgot de muszáj volt.

2012. aug. 27. 21:29
 9/12 A kérdező kommentje:

Hozzátenném,hogy ő a saját hibáját,azt a társkeresős dolgot nem tartja ,nagy dolog'-nak,ugyanis állítólag egy nő sem ment bele a kérésébe,ezáltal elvileg nem kamerázott senkivel,tehát szerinte nem is követett el akkora hibát,mint én. Engem az bánt,hogy amit én tettem az a múltban volt ő viszont a kapcsolatunk alatt csinálta ezt az egészet..

Azért viselem el az állandó véleményváltoztatást meg baszogatást,mert néha megint tökéletes minden.. abban reménykedem mindig,hogy mostmár talán TÉNYLEG rendbejöttek a dolgok. Érthetetlen számomra,hogy hogy tudja valaki folyamatosan megváltoztatni a véleményét.. Amikor most nála voltam,azt mondta hogy szerencsés amiért velem lehet,hogy szép vagyok,aranyos,vicces stb és nagyon szeret.. Aztán most,hogy eljöttem,már azt írja hogy bár tudta volna a kapcsolatunk előtt hogy ,mit tettem' és akkor nem jött volna össze velem,mert sohasem akart egy ilyen lánnyal együtt lenni,mint én.... (egy ,ribanccal', mert ,akármit mondok az vagyok.' )

2012. aug. 27. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha más miatt nem is de emiatt a dumája miatt hogy ha ezt tudta volna nem jön össze veled, dobd őt a fenébe.. Akár mit is csináltál, innen egy normális csajszinak tűnsz és egy ilyen kis féregnél mindenképp többet érdemelsz. Én a helyedben úgy elküldeném a fa**ba hogy csak nézne..
2012. aug. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!