Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő VS Focii?

Figyelt kérdés
A barátom nem is tudom hogy mondjam /rajong/ a fociért. Szerintem az lenne a normális, ha inkább velem foglalkozna de ő mindig minden nap amikor edzése van elmegy.. nekem ez kicsit sok. Sajnos nem tudok vele menni ezért várnom kell míg haza jön. Kezdem úgy érezni, hogy neki fontosabb mint én ... :s mit tehetnék? normális válaszokat kérek :s
2012. aug. 31. 15:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
hát :( nemtudom :S én nem bírom lefoglalni magam :s annyira hiányzik mikor elmegy :S és volt már, hogy maradt sőt még egy meccset is kihagyott :S de nekem kicsit sok valahogy nem bírom ezt a tempót felvenni vele :S
2012. aug. 31. 16:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Eygetértek a 10-essel lényegében mert tényleg kitehetik a csapatból hétvégén meg van meccse akkor vagy menj vele hogy nézd őt és utánna ha végzett menjetek el valahova, vagy találj ki te is valamit gondolok ezzel valami sportra vagy barátnőkkel elmenni.Sajnos ha focistával kezdesz ez is benne van.
2012. aug. 31. 16:04
 13/19 anonim ***** válasza:
ha minden nap edzése van, akkor gondolom nem rossz benne. nem várhatod el, hogy feladja ezt miattad! ne sértődj be emiatt, mert ez a legnagyobb hülyeség, és ne is kísérd el, akkor se, ha megtehetnéd. ez az ő élete, kezdj te is valamit magaddal!
 14/19 anonim ***** válasza:
Gondolhatod hogy neki sem könnyű.
 15/19 A kérdező kommentje:
:s tudom, hogy nem könnyű neki :S sőt nehezebb mint nekem de kicsit olyan furcsa, hogy egész nap jól megvagyunk meg minden és hirtelen el kell menjen.. :s
2012. aug. 31. 16:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát ez sajnos benne van.
2012. aug. 31. 16:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ez már tényleg hiszti. Nem tudod lefoglalni magad? Akkor nagyon kis szerencsétlen lehetsz, nem bántásból mondom, de annyi meg annyi lehetőség van, olvass, tanulj, sétálj, vegyél egy kutyát, amivel elvagy, barátnőkkel mászkálj, beszélgess, nézz filmeket, iratkozz be valami lányos mozgásra, mondjuk zumbára. Főzőcskézz, csinálj valami kreatív hobbit, pl. üvegfestés, ékszerkészítés. Ha dolgozni fogsz te is és a párod is, akkor aztán ennél sokkal többet kell egyedül lenned. Ne nehezítsd meg neki a focit, mert nyilván öröm az neki, biztos sikerélményt is ad neki. Ha ennyit nyafogsz neki is, mint itt, akkor nagyon sajnálom szegényt, mert nem tud két felé szakadni, csak nehezíted az életét, ami gondolom nem könnyű a suli mellett.
2012. aug. 31. 16:13
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó 1. nem vagyok hisztis 2.nem nehezítem az életét szerintem ő is megért engem :s és tudja milyen mikor el kell mennie :s és lehet fontos neki a foci :s de már ennyire sokszor megbánt vele :s
2012. aug. 31. 16:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azért túlzás az hogy hiszti csak szeretne többet lenni a barátjával.Szerintem gyakorolj valami olyasmit ami később neked is hasznodra válhat mint neki a foci mert ha jól focizik később leszerződtethetik és fizetést is kaphat mellé, csinálj te is valami hasonlót amiben jó vagy és neked is hasznodra válhat.Mert az az igazság ha elkezdtek dolgozni és nem egyhelyen akkor később még rosszabb lesz.De amúgy normális hogy így érzed, mert ha le sz@rnád hogy mennyit van veled akkor az nemis szerelem.
2012. aug. 31. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!