Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő VS Focii?
Figyelt kérdés
A barátom nem is tudom hogy mondjam /rajong/ a fociért. Szerintem az lenne a normális, ha inkább velem foglalkozna de ő mindig minden nap amikor edzése van elmegy.. nekem ez kicsit sok. Sajnos nem tudok vele menni ezért várnom kell míg haza jön. Kezdem úgy érezni, hogy neki fontosabb mint én ... :s mit tehetnék? normális válaszokat kérek :s2012. aug. 31. 15:45
1/19 anonim válasza:
Neki is van magánszférája és hobbija. Nehogy elvárd már, hogy mindent eldobjon miattad, mert te tespedsz otthon egész nap.
2/19 anonim válasza:
Örülj, hogy van amit szeret csinálni, van ami kikapcsolja és ne próbáld kisajátítani magadnak, mert annak ugyanúgy nem lesz jó vége. Inkább te is csinálj valamit amit szeretsz.
3/19 anonim válasza:
Hát ha neki a focizás öröm, akkor ne vedd el tőle, inkább mikor ő focizik te is csinálj valami olyat, ami neked öröm. De ha a focira vagy féltékeny, akkor nagyon önző vagy a kapcsolatban, ne telepedj rá úgy, hogy minden percét veled töltse.
4/19 anonim válasza:
Ha sportoló, ezt be kell emelned, inkább focizzon, mint a gép előtt üljön.
Mindemellett foglalkozik veled, nem? Neked is kéne valamilyen elfoglaltságot találnod, úgy sokkal gyorsabban, hasznosabban eltelik az idő, mintha azt várnád, hogy mikor ér haza.
Én évekig versenyszerűen balettoztam a párom mellett, ami néha három-négy órás edzéseket takart, akár naponta is, ha versenyre készültünk, nem beszélve a hétvégi kurzusokról. Nem hinném, hogy fair dolog azt kérdezned tőle, ki vagy mi a fontosabb.
6/19 anonim válasza:
Meg kell találnia az egyensúlyt a foci és te közted.Amúgy egy fociedzés nem olyan hogy gondol egyet és kihagyja mert annak következménye is van pl:az edző úgy megszopatja hogy az csak na.Amúgy kérd meg hogy többet legyen veled és kész, ha szeret téged akk megérti. 17/F
7/19 A kérdező kommentje:
nem is szeretnék neki rosszat tudom, hogy szereti de màr sok olyan helyzet volt amiben jobb lett volna ha marad :S de elment... azt érzem, hogy fontosabbnak tartja :S
2012. aug. 31. 15:50
8/19 anonim válasza:
Mond el neki hogy elhagyagoltnak érzed magad.Ha normális akkor beszél az edzőjével és több időt tud tölteni veled.Külömben hány évesek vagytok?
9/19 A kérdező kommentje:
16 én is és ő is és olyat nem mernék kérni :S így is mindig próbál mindig velem lenni :s :( dee nééhaa sok, hogy mindig el kell mennie :s még hétvégén is:S..
2012. aug. 31. 15:58
10/19 anonim válasza:
Ha rendszeresen jár edzésre, gondolom, meccsei is vannak, ez nem úgy van, hogy jaj, barátnőm van, akkor most nem megyek edzésre. Ki is raknák a csapatból egyből. Ha a haverjaival menne el rendszeresen passzolgatni a parkba, téged meg otthon hagyna, akkor megérteném, de így nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!