Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratnom megbetegedett, mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom megbetegedett, mar tegnap latszott rajta, hogy beteg lesz. Ma viszont irt egy sms-t, hogy nem tudunk talalkozni, fekudnie kell nagyon beteg. Szerintetek rossz neven venne, ha beallitanek egy kis gyumolcsel, vagy valami?

Figyelt kérdés
Nem akarok szegenynek a nyakan ulni, csak szeretnek picit tenni azert, hogy gyogyuljon, es gondoltam egy kis gyumolcs sosem art. :)

2012. aug. 29. 13:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem örülne neki :)

Én a helyében biztos :)

2012. aug. 29. 13:15
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Csak hívd fel. Egyik csaj sem akarja mutatni magát betegen a párja előtt. (kivéve ha eggyütt élnek, de gondolom ti nem.)
2012. aug. 29. 13:15
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is menj át aztán ha úgy látod, hogy a "terhére" vagy akkor eljössz hamar :)
2012. aug. 29. 13:16
 4/17 anonim ***** válasza:
Dehogy is! Ez nagyon aranyos dolog tőled! :)
2012. aug. 29. 13:17
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem örülni fog neki, ha tényleg nagyon beteg, akkor nem kell sokáig maradnod, de biztos jól fog esni neki, hogy törődsz vele.
2012. aug. 29. 13:18
 6/17 A kérdező kommentje:

Hidd el sokfele helyzetben lattuk mar egymast. Lassan 2 eve egyutt vagyunk, sosem szegyelloskodtunk egymas elott. :D

Lattam en mar betegen, kicsit undoritonak is talalta, hogy ugy latom hogy folyik az orra stb.. :D

De aztan megmagyaraztam neki, hogy emiatt egyaltalan ne erezze magat kinosan stb. Szoval azota nem problemazik ezen,.

Csak irta, hogy nem igazan tudunk ma talalkozni, viszont azert szeretnem meglepni. Nem csinaltam meg ilyet, es azert is kerdeztem meg a ti velemenyeteket, hogy fejen vag-e, vagy orulne neki. :D :)

2012. aug. 29. 13:19
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem örülne. Menj :)
2012. aug. 29. 13:20
 8/17 A kérdező kommentje:

Kosz a biztatast. :)

Nem akarok en orakig a nyakan ulni, hagyom hadd pihenjen.

Csak nekem is jol esne, ha tehetnek erte valamit. Gondoltam, hogy beugrok a boltba, veszek neki egy ''kis'' gyumolcsot neki. :)

Megolelgetem, jobbulast kivanok, atadom a gyumolcsot, es hagyom pihenni. :)

2012. aug. 29. 13:20
 9/17 A kérdező kommentje:
Most latom, kicsit elirtam az elozo hozzaszolasomat. :$
2012. aug. 29. 13:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél mellé egy szál virágot, tök mindegy milyet, te leszel az istenkirály! :D
2012. aug. 29. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!