Mi lehet a baj a szívemmel?
Eléggé ijesztően és furcsán érzem magam a szívműködésemmel kapcsolatban. Sokszor van hogy passzívan ülök a gép előtt és olvasok valamit amikor egyszer csak
nem vettem levegőt, mert nem éreztem rá nagy ingerenciát hogy kell oxigén, de a szívemen előbb éreztem meg hogy nem vettem levegőt mint amekkora a légszomjam lett volna és el is felejtek levegőt venni. Éreztem hogy a szivem majd meg akar állni és akkor kezdtem levegőt venni, inni rengeteg folyadékot, kinyitom az ablakot mélyeket sóhajtok, ugrálok és mégis. Az apám 57 éves és ritkábban hagy ki a szíve mint nekem, de neki más jellegű problémája van a szívével, ami nem aggasztó annyira mint az enyém, ráadásul én 20 éves vagyok. Ugye ez nem örökletes? A szívemmel lehet a gond? Segítsetek válaszaitokkal! Nem akarok a földre rogyni 20 évesen szívrendellenességben! Élni akarok! Köszönöm.
Menj el a sürgősségi ügyeletre!Nem kell oda orvosi beutaló se időpont.A sorvégét kikell várni.Valószínű,hogy kicsit tovább kell.majd várakozni a véreredményre.Szügsëges vinni:taj kártyát,lakcím kártyát,esetleg jó,ha személyi is nálad van.Ha van korábbi zárójelentésed vagy bármi papírod azt is vigyed.Ha semmi komolyt nem találnak nem tartanak bent!
Jobbulást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!