Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a baj a szívemmel?

Mi lehet a baj a szívemmel?

Figyelt kérdés

Eléggé ijesztően és furcsán érzem magam a szívműködésemmel kapcsolatban. Sokszor van hogy passzívan ülök a gép előtt és olvasok valamit amikor egyszer csak

nem vettem levegőt, mert nem éreztem rá nagy ingerenciát hogy kell oxigén, de a szívemen előbb éreztem meg hogy nem vettem levegőt mint amekkora a légszomjam lett volna és el is felejtek levegőt venni. Éreztem hogy a szivem majd meg akar állni és akkor kezdtem levegőt venni, inni rengeteg folyadékot, kinyitom az ablakot mélyeket sóhajtok, ugrálok és mégis. Az apám 57 éves és ritkábban hagy ki a szíve mint nekem, de neki más jellegű problémája van a szívével, ami nem aggasztó annyira mint az enyém, ráadásul én 20 éves vagyok. Ugye ez nem örökletes? A szívemmel lehet a gond? Segítsetek válaszaitokkal! Nem akarok a földre rogyni 20 évesen szívrendellenességben! Élni akarok! Köszönöm.

2012. ápr. 15. 03:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj el a sürgősségi ügyeletre!Nem kell oda orvosi beutaló se időpont.A sorvégét kikell várni.Valószínű,hogy kicsit tovább kell.majd várakozni a véreredményre.Szügsëges vinni:taj kártyát,lakcím kártyát,esetleg jó,ha személyi is nálad van.Ha van korábbi zárójelentésed vagy bármi papírod azt is vigyed.Ha semmi komolyt nem találnak nem tartanak bent!

Jobbulást kívánok neked!

2012. ápr. 15. 06:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors válaszod! Remélem hamar feltárják hogy ez micsoda mert már kezd nagyon aggasztani.
2012. ápr. 15. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!