Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratnom megbetegedett, mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom megbetegedett, mar tegnap latszott rajta, hogy beteg lesz. Ma viszont irt egy sms-t, hogy nem tudunk talalkozni, fekudnie kell nagyon beteg. Szerintetek rossz neven venne, ha beallitanek egy kis gyumolcsel, vagy valami?

Figyelt kérdés
Nem akarok szegenynek a nyakan ulni, csak szeretnek picit tenni azert, hogy gyogyuljon, es gondoltam egy kis gyumolcs sosem art. :)

2012. aug. 29. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Dinnyét vigyél meg banánt. Az a nyerő.:D

Vagy egy salátát. (mármint ne fejes salit, hanem olyan mekibe kapható salit, de ne a mekibe vedd. xD)

2012. aug. 29. 13:24
 12/17 A kérdező kommentje:

Azert az utolso ket hsz ott volt.. :DD

Kosz, viragra gondoltam, de nem akarok tulzasokba esni. :DD

Egyszer a fejemhez vagta, hogy mindig boltbol kap viragot (de ilyen poenosan), es akkor kimentem a kertjukbe, mindenfele viragot leszedtem neki... orult o neki...de azota hanyagoltuk a virag temat. :D Viszont a rozsanak mindig orul, szoval erosen gondolkodom rajta.

Szerintem a salit vissza adna, mert ''nem vagyok kecske''... :DD

Nem tudom, majd felmerem a terepet a boltban, hogy milyen gyumolcsok vannak. :)

2012. aug. 29. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, én nagyon örülnék. Mint írtad, már nem szégyelli előtted, ha rossz formájában látod. :)
2012. aug. 29. 13:32
 14/17 A kérdező kommentje:

Csinaltattam neki egy gyumolcskosarat. :) Nagyon orult neki! :)) Es en is, hogy lattam rajta, hogy o orult. :)) ( Na ez lehet kicsit hulyen hangzik.)

Sokaig nem ertettem miert ''jobb adni, mint kapni''.. Miota o megvan, azota ertem. :))

2012. aug. 29. 15:44
 15/17 anonim ***** válasza:
aranyos dolog, én biztos örülnék neki:) de egy rózsának és bonbonnak mégjobban... mondjuk a gyümölcs nem olyan "sablonos", sokkal eredetibb, főleg ha tudod, hogy mit szeret:)
2012. aug. 30. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, örülök hogy így döntöttél:) aranyosak vagytok.
2012. aug. 30. 13:15
 17/17 A kérdező kommentje:

Lehet tobbet tettem azzal, hogy gyumolcsot vettem neki.

Osszeszedtem mindent gyumolcsot amirol tudom, hogy szereti, csinaltattam egy kis gyumolcskosarat neki. Hat az az orom, amit ''kaptam'' erte. :)) ^^

Csinaltam is neki beloluk gyumolcssalatat.

Foztem egy citromos teat. :))

Aztan ma delutan poenbol felhivott, hogy nem mennek-e le fozni egy jo citromos teat...viccbol mondtam. 5 perc alatt ott voltam es foztem a teat. :DD

2012. aug. 30. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!