Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem akarom megbántani. (lent)
Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel imádjuk egymást, a legjobb barátnőmnek viszont nincs, még nem is volt...Én mindent megbeszélek vele, de ha a barátomról beszélek neki szomorú lesz, ezért már inkább nem mondok róla semmi...De hiányoznak vele az őszinte beszélgetések, mert ezeket neki tudnám csak elmondani. Nem mondja ki, de látom rajt, hogy szomorú tőle, és azt hajtogatja, hogy ő egyedül fog maradni és nem kell senkinek.Pedig ez nem igaz, nagyon szép és okos, szóval nem fog egyedül maradni, de nem érti meg..Örül annak, hogy én boldog vagyok, ezt mondta is, de é minden kis rezdülését ismerem, és tudom, hogy szar most neki...Jól teszem, hogy nem beszélek vele Róla? Tudom, hogy nem csak magamra kell gondolni, és ezért döntöttem így, de hiányzik már.:( /amugy ha válaszolnátok olyat, hogy a barátom tetszik neki, az nem igaz, egyáltalán nem...:)/
Vagy te. Ha nem csak te tartod főnyereménynek, gyanús, hogy egész eddig egyedül volt.
2012. aug. 28. 22:12
2/12 A kérdező kommentje:
Vagy te? :OO
nem csak én tartom főnyereménynek, és nem is mondtam, hogy főnyeremény, de szép és okos...Lehetett volna már barátja, de ő szerelmet keres és nem divatpasit..És még nem talált..De ezzel semmi baj nincs, csak én már szarul érzem magam miatta, mert most szomorú..:(
2012. aug. 28. 22:14
3/12 anonim válasza:
Ő talán egy normális lány. Keresi is a pasit vagy csak várja hogy valaki felszedje?
2012. aug. 28. 22:24
4/12 A kérdező kommentje:
Háát nem igazán jár sehova, max. velem...szóval sajnos nem keresi.:/ De most megyünk új suliba, biztos talál valakit...
2012. aug. 28. 22:33
5/12 anonim válasza:
14-15 évesek vagytok?
2012. aug. 28. 22:36
6/12 A kérdező kommentje:
15 mind a ketten...ne mondj olyanokat, hogy dedósok vagyunk, tudom az itteniek szerint, de én tényleg a véleményetekre vagyok kíváncsi...Amúgy ez nem egy olyan hűű de dedós dolog szerintem...
2012. aug. 28. 22:38
7/12 anonim válasza:
Oké, nem írom :) Te hol ismerkedtél meg a barátoddal?
2012. aug. 28. 22:42
8/12 A kérdező kommentje:
Most az lényegtelen, de az a szar, hogy a barátnőm által jöttünk össze végülis...
2012. aug. 28. 22:46
9/12 anonim válasza:
És neki nem jött be a srác? Beszéljünk sztem inkább privátban. Rám írsz?
2012. aug. 28. 22:48
10/12 anonim válasza:
nekem is volt ilyen barátnőm, aki mindig hajtogatta hogy neki soha nem lesz barátja, miközben nekem már volt évek óta, és ő is vágyott volna rá. aztán talált persze ő is pasit és minden rendbe jött, nincs még lekésve semmiről, ráadásul új suli, egy csomó új ember :) szóval mondd neki h ne aggódjon, neki is biztosan lesz barátja, ne görcsöljön ezen :)
nehéz kérdés ez egyébként, én azt mondanám, hogy néha nyugodtan felhozhatod a barátod, mert nyilván része az életednek, és nem jó, ha nem tudsz erről mesélni a barátnődnek, mert akkor előbb-utóbb el fogtok távolodni, de ne mesélj mondjuk mindig róla. szóval ilyen arany középút szinten?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!