Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nem akarom megbánt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem akarom megbántani. (lent)

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel imádjuk egymást, a legjobb barátnőmnek viszont nincs, még nem is volt...Én mindent megbeszélek vele, de ha a barátomról beszélek neki szomorú lesz, ezért már inkább nem mondok róla semmi...De hiányoznak vele az őszinte beszélgetések, mert ezeket neki tudnám csak elmondani. Nem mondja ki, de látom rajt, hogy szomorú tőle, és azt hajtogatja, hogy ő egyedül fog maradni és nem kell senkinek.Pedig ez nem igaz, nagyon szép és okos, szóval nem fog egyedül maradni, de nem érti meg..Örül annak, hogy én boldog vagyok, ezt mondta is, de é minden kis rezdülését ismerem, és tudom, hogy szar most neki...Jól teszem, hogy nem beszélek vele Róla? Tudom, hogy nem csak magamra kell gondolni, és ezért döntöttem így, de hiányzik már.:( /amugy ha válaszolnátok olyat, hogy a barátom tetszik neki, az nem igaz, egyáltalán nem...:)/

2012. aug. 28. 22:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen-igen én is ezt mondom neki mindig.:) és köszönöm a választ.
2012. aug. 28. 23:01
 12/12 1992Dávid ***** válasza:
Nagyon jol gondolkodtok kitartast mind kettötöknek nalam mar 12 evesen kattogot valami hogy akkarok valakit es most 25 re lett olyan aki jo nem szabad le alni olyannal aki nem jo ne elegedjen meg a szerelemert küzdeni kell
2017. máj. 9. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!