Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen buktatói vannak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen buktatói vannak az összeköltözésnek?

Figyelt kérdés
A barátom 23, én 19, 1 éve és 2 hónapja vagyunk együtt, természetesen szeretjük egymást nagyon, de az összeköltözés oka igazából anyagi. Én mindig is féltem a gondolattól, hogy olyan leszek, mint anyám, aki pedig mindig mástól függött... mindegy, a lényeg, hogy van egy kis defektem, de végül arra gondoltam, hogy ha az összeköltözés miatt tönkremegy ez a kapcsolat, akkor egyébként sem kár érte. Ő viszont kifejezetten akarja, érettnek érzi magát rá, én pedig aggódom, nem szeretném elrontani. Tud vki vmi tanáccsal szolgálni?
2012. aug. 30. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem személyszerint a következők voltak a rosszak az

összeköltözésben (1 évig laktunk együtt):

- nem volt magánszférám, holott szeretek egyedül lenni

- zavarban voltam ha székelnem kellett, még ha 2 ajtó volt köztünk olyankor, akkor is, de azért persze megoldottam

- túl sokat voltunk együtt, rutinná vált pl az együtt zuhanyzás és a szex is kicsit

- néhány szokásával kimondottan idegesített, főleg mikor nehéz napjaim voltak, vagy testileg, vagy lelkileg

Kb ennyi. Már nem fogunk összeköltözni, mert más városban leszünk, majd 1 év után költöztünk össze egyébként. Én 21/L, ő 28/F

2012. aug. 30. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Anyósjelölted mennyire fog közel lakni? Minimum 50 km az ideális.

Az elején mindenképpen lesz hatalmi harc, a lényeg hogy egyiktek se győzzön, hanem kössetek olyan kompromisszumokat, amivel mindketten elégedettek lesztek.

Ne takaríts helyette, akkor sem, ha szerinted nem tökéletes, amit csinál. Dícsérd meg ha főz, ha takarít, ha nem hányja szét a dolgait.

Készülj fel rá, hogy a férfiak majdnem mind kisfiúk, és most anyja helyett is moshatsz, vasalhatsz rá, és hagyhatod, hogy "igaza legyen"

Nem az őszinteség a lényeg, hanem hogy a helyzet jól alakuljon :)

2012. aug. 30. 17:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Anyósjelölt 80 km-re, akit egyébként imádok!:)
2012. aug. 30. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem mindegy milyen messze lakik az anyósjelölted. mind a kettőtöknek alkalmazkodni kell. az elején kössétek le mit nem tudnál elviselni. nekem az a rigolyám ha összeveszünk és nem beszéljük meg hanem ő elmenne pl sétálni vagy bár hová. mi már 3 éve élünk együtt és semmi gond nincs. vannak nézeteltéréseink de azonnal megbeszéljük vagy ha nagyobb akkor 10 percre rá miután megnyugodtunk. hátránya meg annyi hogy mind a kettőtöknek van jó és rossz tulajdonsága amihez igazodni kell mert ha nem tudsz akkor az már nem lesz jó kapcsolat.
2012. aug. 30. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk semmi gond nem volt, pedig anyós is csak két szobányira van tőlünk :D

A felek hozzáállásán múlik az egész.

Az egyetlen "probléma", hogy nem tudunk bármikor és bárhol szexelni a lakásban, de ez legyen a legnagyobb gondunk mindig.

24/N

2012. aug. 30. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!