Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van itt az ideje az összeköltözésnek?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és 4 hónapja vagyok együtt a párommal. Ő 4 évvel idősebb mint én és egyedül lakik abban a lakásban ami a hugával közös. Én még a szüleimmel lakom, de nem sokára nekem is meg lesz a saját lakásom. Találkozunk heti 3x-4x, de úgy érzem hogy én ennél többet akarok. Szeretnék minden nap vele lenni. Persze azt mondja hogy ő is. Nagyon szeretjük egymást, csak az a baj, ha én is ott laknék nála akkor nem tudom hogy tudna tőlem tanulni. Vannak még vizsgái amiket szeretne letenni, de egyébként már dolgozik. A húga beleegyezése is kell hogy esetleg ott lakjak én is... Igaz, jó messze lakik és a szüleivel. Sőt lehet hogy a szülei sem néznék jó szemmel, hogy gátolom a "kisfiukat" a tanulásban. Szóval nem tudom mitévő legyek.
2009. febr. 4. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez most hülyén fog hangzani, de van itt az ideje, mikor mindketten úgy érzitek. Ezt nem lehet konkrét idöponthoz kötni. Mi például a párommal az 1. nap óta együtt élünk. Igaz ehez hozzá tartozik az is h albérlőtársak voltunk, szal azelött együtt laktunk már hogy összejöttünk volna, aztán közösen költöztünk tovább :D
2009. febr. 4. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocs, akkor van itt... ez ki maradt :D
2009. febr. 4. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
miért törvényszerű, hogy gátold őt a tanulásban? :) Én 19 éves vagyok és egy éve együtt élek a párommal...sajnos az ő szüleinél, mert nekünk nincs saját külön lakásunk... ha olyan helyzetben lehetnék mint te, eldobnám az agyam az örömtől... a tanulás ne álljon az utatokba... én is tanulok, egyetemista vagyok, vizsgaidőszakban ülök a könyv fölött, a párom pedig leköti magát valami mással...ki mondta, hogy neked zavarnod kell őt a tanulásban? egyszerűen elfoglalod magad mással olyankor, mikor neki tanulni kell és kész
2009. febr. 4. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg én azt nem értem, hogy ha a párod egyedül él, akkor mért kell a huga belegyezése hogy vele élj? Semmi köze hozzá sztem... A szülei meg túlaggódják magukat, egy 30 éves férfi már "tud vigyázni magára". Szóval ha mindketten úgy érzitek hogy menne közösen és szeretnétek, sztem ne másokkal foglalkozzatok, felnőtt emberek vagytok, nyugodta kezdétek el élni a saját életeteket!
2009. febr. 4. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi 1 honap után költöztünk össze, 1,5 évig a szüleimnél laktunk, most kb fél éve élünk külön...egyáltalan nem bántuk meg, h gyorsan össze költöztünk..:)én 20, ő 24.
2009. febr. 4. 17:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Igazság szerint a párom nincs még erre felkészülve. Túlságosan függ a szüleitől. A huga beleegyezését meg azért szeretné kikérni, mert a lakás mindkettőjük nevén van. De azt hiszem nem erőltetem a dolgot mert annál rosszabb. Azt meg nem akarom hogy a kapcsolatunk is rámenjen.
2009. febr. 5. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!