Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen előnyei és buktatói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen előnyei és buktatói vannak a távkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Még nem voltam ilyenben és nem tudom jól cselekszem e ha bele megyek ilyen kapcsolatba.

A válaszokat előre is köszi

2009. szept. 17. 20:00
 1/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem tudom. Nem kamu kérdés. Mindig helybéli volt a barátom.
2009. szept. 17. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:

na ehhez értek:D

bnőmmel neten ismerkedtünk meg január végén,az egész odáig jutott h ideköltözött hozzám pár napja.a szülei beleegyeztek,sztem nem volt egyszerű döntés részükről,de tudták h csak igy lehet megoldani.

minden honapban találkoztunk,volt hogy én mentem hozzá 1 hétre, volt hogy ő jött 1 hónapra.

ja és a távolság pedig 450km volt (Debrecen-Sopron)

ha te is bevállalod akkor neked is sok sikert kívánok!

2009. szept. 17. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Előnyei szerintem nincsenek, sajnos. A hátrányai közé tartozik, hogy sokszor nehéz kibírni azt, ha hetekig nem látod a párodat. De működhet, ha szeretitek egymást! Ami nélkülezhetetlen hozzá, az a bizalom a másik iránt, és a bizalom a hűségében. Meg persze az sem mindegy, mekkora a távolság. Ha két hetente azért megoldható, hogy 2-3 napot együtt legyetek, és egyébként pedig folyamatos netes kapcsolatban vagytok egymással, vagy többször telefonáltok, akkor szerintem működhet jól. (Persze nem a végtelenségig, de pár évig tán igen, míg nem tudtok összeköltözni),

2009. szept. 17. 22:15
 4/7 A kérdező kommentje:
A távolság nem olyan nagy. Kb: 45km. Mind a ketten dolgozunk. Én épp olyan helyen ahol két napi váltásban kell dolgozni és van, hogy hétvége is belekerül. Igy csak 2 hetente tuduk találkozni. A bizalom az egy nehéz kérdés. Alapvetően meg kell adni, de azt ki is kell érdemleni. Attól tartok, hogy ő nem lesz hozzám "hűséges".
2009. szept. 18. 08:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja és nem tudjuk azt egyenlőre megoldani, hogy mikor találkozunk 2-3 napot együtt töltsünk. Egyenlőre 1 nap van.
2009. szept. 18. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Értem. Két hetente, ha egy szép teljes napot együtt tudtok tölteni, az sem olyan rossz talán. Így valóban kicsit nehezebb, hogy mindketten dolgoztok, aakor valóban rövidebb a hétvége is. De az egy pozitívum, hogy 45 km van köztetek, az nem vészes se az utazás árát, se az idejét tekintve. Nem is tudom... hallgass a szívedre. Ha olyan fontos ő neked, hogy úgy érzed, megéri megpróbálni, és tudnál egy esélyt adni neki, hogy kiderüljön, képes lesz-e hű maradni, akkor kezdjétek el.
2009. szept. 18. 10:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Meg is fontolom amit írtál.
2009. szept. 18. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!