Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelemmentesség?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudom, hogy ez az én rossz tulajdonságom-e, vagy más ember is érezte már ezt: egy éjszakás kaland, vagy egy bulis smárolás, vagy csak tapi, de úgy érzed utólag, hogy kötődsz az illetőhöz...? Van egy két éves kapcsolatom, de elötte és közben is érzem azt, ha egy pasi akar valamit, és nekem is tetszik, hiába akarná azt csak egy éjszakára, valamiért utólag azt érzem, hogy hiányzik, mégha csak egy kis fogdosás volt, semmi más... Félek, mert a szex sem tud ezáltal érzelemmentesen működni. nem tudom elég érthető voltam-e, de érezte azt valaki valaha is, hogy hiába nem jön be a fiú/lány, mégis jól esne, ha nem szarna a fejére az éjszaka után? Köszi előre is!
2012. aug. 29. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:

akkor ne szexelj érzelem mentesen

nem kötelező semmi

ne add túl könnyen magad kislány

2012. aug. 29. 19:49
 2/6 Mókusgyilkos ***** válasza:

őőőő csak nekem tűnt fel hogy "közben is"?

na már nem azért de közben azért ne smároljanak tapizzanak és dugjanak már meg... az meg h tetszik: hűséget fogadtál nem vakságot.

2012. aug. 29. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez kell neked ahhoz, hogy újra tudatosuljon benned mennyire fontos az illető. Megszokjuk a jót.. és akkor vesszük észre ha nincs már, ez minden téren igaz ránk.

Ezt akartad hallani?

2012. aug. 29. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:

jaj, de maradi vagy, a kérdése nem arra vonatkozott...:)

különben mindenkivel úgy viselkednek, ahogyan azt engedi, tudod

2012. aug. 29. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
én külön tudom választani az érzelmeimet, ha csak egy kalandról van szó így bulikban(csókolózás tapizás) egyáltalán nem kötődök hozzájuk. viszont most volt egy barátság extrákkal "kapcsolatom", de megfordult bennem, hogy milyen jó lenne összejönni vele. de ha nem fogunk az se lesz tragédia
2012. aug. 29. 19:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Hűséget fogadtam,és azóta tartom is! Egyszersem léptem félre, de pont ez az. Nem tudom, hogy benne ragatam-e a jól működő kapcsolatoban, és nem veszem észre, vagy csak szimplán nem megy ez nekem.
2012. aug. 30. 12:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!