Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ha egy lány a zenei életben dolgozik
(énekesnő) annak csak gazdag barátja lehet? Teljesen
elképzelhetetlen az, hogy legyen egy olyasvalaki mellette,
aki olyan szegény, mint a templom egere?
11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a szerelem vakká tesz, és az érzelmeinknek nehéz parancsolni. Próbáltam már, de ne hidd, hogy azok jobbak. Valaki ír nekem a múltkor társkeresőn: egzisztenciával rendelkező férfit keres. Ez is mutatja, hogy nem kell ahhoz zenésznek lenned, hogy az anyagiak érdekeljenek. De ez csak az én véleményem, lehet velem vitatkozni. Köszönöm a kommentjeiteket, várom még ha valakinek van.
Szerintem inkább jómódú de nem gazdag. Azért a csajnál nagyon nem lehet szerintem szegényebb. Én 200 nettó környékére tippelnék.
Zséda, Harcsa Veronika, Kozma Orsi... Kerss rá a férjeikre és nézd meg hogy néznek ki és saccold meg a fizujukat.
2012. aug. 29. 11:53
13/17 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van, de kivétel mindig akad. Zséda, Kozmi Orsi, Harcsa Veronika nagyon jó énekesnők, bár Zsédát mostanában nem hallgatom, mivel elment a populáris irányba. Kozma Orsi jó énekesnő, ő olyan aki a populáris és jazz zenében is alkot. Inkább a jazz világ áll hozzám közel, a sztárság már nem. Harcsa Veronikának szerintem még nincs férje, Zsédáról, Orsiról valóban tudunk. Azt persze nem tudom, hogy jómódúak-e a férjeik, nem érdekel a celeb. Akit én ismerek azt a celebvilág egyáltalán nem szerencsére.
Nem elképzelhetetlen, csak az a baj, hogy a leírásod alapján, mind belsőleg értékes a csaj, mind intelligens is, és valószínűleg csinos is, mert ennyire bele vagy szerelmesedve. Ez egy olyan kombó egy nőnél, amitől minden férfinek értékes lesz, ezért a csóró munkanélkülitől kezdve az átlagos fizetésű diplomáson át, a művészeken keresztül a gazdag vállalkozókig válogathat a férfiakból. És amikor valaki ennyi minden közül választhat, akkor ritkán fog egy olyan embert választani, aki mellett nyomorog, és inkább egy világi, talpraesett, belevaló pasit fog választani, akire fel is nézhet.
2012. szept. 21. 04:03
Nekem egy ismerősöm világhírű opera énekesnő és teljesen átlagos a férje. Ilyen is van. 21/n.
2012. okt. 15. 09:53
Szerintem a hires emberek akik part valasztanak magugnak, es itt most a muveszekre gondolok, azert valasztanak szinten hires embert, mert nem egy rajongoval szeretnenek elni! Szoval biztos vagyok benne hogy mondjuk Madonna volt ferje nem enekeltette ha kell ha nem szegeny novel a Like a Virgint! Tehat az 2 kulonbozo ember! Szoval van egy hetkoznapi emberi oldal, es van egy kitalalt megtervezett muvesz oldal. Munkambol kifolyolag ismerek par enekesnőt, es merem allitani hogy soha nem jarnanak rajongoval!
Ha nem muveszekrol beszelunk, hanem celebekrol, ilyen valo vilagos cunikrol, na nekik mindegy, csak legyen loved! Szoval total mindegy, de ha ismersz hires embereket, vagy sok loved van, na akkor jarhatsz Zimany Lindaval! Ugye nem lepodtunk meg hogy Dzsudzsak Balaval jart es nem a 18ker hentes sraccal ahol szoktam venni par dolgot, pedig a srac is egy jokepu kolok. Dehat ugye sokat dob az a napi 3 millios kereset! :)
2012. dec. 23. 15:11
17/17 A kérdező kommentje:
Furcsa, hogy pont a celebeket említed példaként, mert én őket messze magasan nem sorolnám a művész kategóriába. Gyűlöltem mindig is a celebvilágot, illetve az ez iránti rajongást. Régen nem volt ennek a szónak pejoratív értelme, ma már sajnos van. A művész számomra olyasvalaki, aki képes értéket közvetíteni, vagy olyan szellemi, színpadi produktumot létrehozni, amivel az emberek, lehet ez egy kisebb réteg is gondolkodását megváltoztatja. Én tudnék ilyet említeni nem is egyet. Harcsa Veronika például XX. századi magyar költők versei közül választott és jazz-esen vagy sanzonosan adták elő a zenekarával. Nem volt célközönség, de ha a zenén keresztül valakihez közelebb hozzuk az irodalmat az kultúrmisszió. Ilyen művészekre gondoltam én. Persze reflexiómban lényegesen eltértem a valódi kérdéstől, csak a fogalomzavart szerettem volna tisztázni. Az igazi művész számomra az, aki képes gondolatokat, érzelmeket megénekelni, szavalni, előadni, leírni. Billy Wilder filmrendező mondta, vagy írta egyszer a következőket nem pontosan idézve ahhoz, hogy valaki sztár legyen kell valami többlet, amit Isten vagy megad vagy nem. A celebekben semmi különleges nincs. Ez a show business vagy mainstream kultúra világa. Sajnos a valódi értékek kezdenek elsikkadni. Ez jelen van már a 90-es évektől.
Kapcsolódó kérdések: