Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket érdekel ha egy lány szegény de mondjuk jól néz ki?
Figyelt kérdés
17 éves csajszi vagyok és a fiuk szerint jól nézek ki de nem merek senkit kihivni magamhoz mert szegények vagyunk és szégyelem.....mi a véleményetk?2012. aug. 11. 13:30
1/28 anonim válasza:
Ha a szépségen kívül mást is fel tud mutatni, például intelligenciát, akkor nem érdekelnek az anyagi körülmények. Ha nem, akkor meg milliárdosként sem kellene.
2/28 anonim válasza:
arról hogy valaki szegény nem tehet,ha valaki csak azt nézi az már régen rossz..
3/28 anonim válasza:
A szegénységet nem kell hogy szégyelld!
5/28 anonim válasza:
hogy érted hogy szegények vagytok?
de álljon meg a menet, te házhoz hívnád a fiukat? szexelni akarsz velük vagy én értem rosszul?
inkább várd meg amíg a fiú hív el randizgatni aztán elhívhatod, nincs azzal semmi baj ha kevesebb van mint másnak, azért nem fognak megítélni se elhagyni.
6/28 anonim válasza:
Ne szégyelld elsősorban!Másodsorban ha valaki csak ez miatt nem jön össze veled,akkor az meg sem érdemli,hogy vele legyél!Lesznek olyanok akik leszólnak majd,de nem szabad felvenni.Nem a te hibád,hogy nem születtél egy gazdag családba!Én mindig is azt tartottam,ha valaki szegény de a tisztaság meg van,nincs baj.
7/28 anonim válasza:
jó írjátok itt h nem kell szégyellnie a szegénységet, de én azért megértem, egy leépült házba senki se szívesen hív vendéget...
egyébként a normálisabbakat nem hiszem h zavarná, ha egyébként igényes vagy magadra.
8/28 anonim válasza:
Ha valaki szegény és nem valami szépség arról nem tehet az ember,ne érdekeljen az hogy mit gondol ha elmegy hozzátok,érezzétek jól magatokat!
9/28 anonim válasza:
Az anyagiak a leglényegtelenebb dolgok nálam, nem érdekelne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!