Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket érdekel ha egy lány szegény de mondjuk jól néz ki?
Figyelt kérdés
17 éves csajszi vagyok és a fiuk szerint jól nézek ki de nem merek senkit kihivni magamhoz mert szegények vagyunk és szégyelem.....mi a véleményetk?2012. aug. 11. 13:30
11/28 A.Romanov válasza:
Engem nem érdekelne... Én fiú vagyok, és hasonló problémával küzdök :D Nekem kellemetlenebb :)
12/28 anonim válasza:
16 évesen lett párom (jelenleg 22 vagyok), borzalmasan szegények vagyunk, ráadásul apám alkesz, de mégis velem van és szeret!
Ne parázd túl! Nyugi! :)
13/28 anonim válasza:
Szegénység és szegénység közt is van különbség...
Egyik fajta: Minden lom szétdobálva, igénytelen, gazos a kert ( tudod általában kiknél van ilyen...)
Másik: Kert szépen rendbe rakva, minden a maga helyén, összesöpörve az udvar.
Amúgy nem nagyon érdekelne. Te kellesz és nem a házatok-portátok :D
14/28 anonim válasza:
engem nem érdekel h szegény a csaj.
ha jól néz ki és lehet szeretni az épp elég :)
17/f
15/28 anonim válasza:
Én már annyira vágyom egy csajra h mind1 milyen csoró nem izgat
16/28 anonim válasza:
Leszarom, ha szegény valaki. Nem számít, én sem vagyok gazdag.
17/28 anonim válasza:
Bárcsak 5 évvel idősebb lennél, akkor érdekelnél. Így sajna nem.
Az anyagi helyzeted viszont nem érdekel. Legyél szép, okos és ápolt (valamint erkölcsös, ma már ez a legritkább)!
18/28 anonim válasza:
Lányoknál ez annyira nem számít.
19/28 anonim válasza:
Nincs jelentősége, ha van eszed és jól nézzel ki már nagy gondok nincsenek!
20/28 anonim válasza:
hát a szegénység szerintem a legkisebb gond, de igen ha például mellé nincs semmi csak szép vagy. Ö igazából akkor is biztos tetszeni fogsz sok mindenkinek max szeretni nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!