Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak ennyi év után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak ennyi év után?

Figyelt kérdés

A barátommal 6 éve vagyunk együtt. 15 voltam amikor megismertem, és nagyon beleszerettem. Ő is ugyanígy. Mostanában egyre többet veszekszünk, és egyre többet gondolok arra, hogy milyen jó lenne megint érezni azt a bizsergető érzést. Milyen jó lenne valakihez úgy bújni, hogy ... szóval értitek.

Nem tudom hogy mit tegyek. Csak azt, hogy ez így már nem működik. :(

2012. aug. 27. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén. Tiszteld meg azzal, hogy elmondod neki, hogy ez már így nem mehet tovább és másra vágysz, már nem vagy szerelmes belé. Rossz lesz neki és neked is, de ez másképp nem megy.
2012. aug. 27. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan, őszintén.
2012. aug. 27. 17:07
 3/10 medve5 ***** válasza:
100%

Nagyon őszintén és szemtől-szemben!!!

Nem lesz egyszerű és fájni fog,de utána megkönnyebbülsz.

2012. aug. 27. 17:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Annyira nehéz. Ilyenkor sokszor jutnak eszembe a szép emlékek. Pedig tudom, hogy ez így nem jó, de már most nagyon fáj. :(
2012. aug. 27. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezen sokan átesnek hidd el. Aztán lehet, hogy mégiscsak ő az igazi, csak kellett egy kis különlét. Addig szakítsatok, amíg nincs közös lakás, meg gyerek.
2012. aug. 27. 17:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát ez igaz. Szerintem még ma beszélek vele erről, mert már egy-két hónapja agyalok ezen, de nem tudtam soha nekikezdeni.
2012. aug. 27. 17:24
 7/10 medve5 ***** válasza:

Erről beszéltem,hogy fájni fog!

De minél tovább húzod-nyúzod annál rosszabb lesz!!!!!

2012. aug. 27. 17:25
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi :)

nem akarom tovább húzni. ma este beszélek vele :(

2012. aug. 27. 17:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Írd meg hogy alakult
2012. aug. 27. 17:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Én tudom miről beszélsz. 13 év után léptem meg ezt. Bár itt én vagyok a férfi. Nekünk bonyolítja még a gyerek is a helyzetet. Sosem veszekedtünk, csak elfáradt a dolog. S pont azt éreztem amit te is leírtál.

A párom is, de nem merte bevallani magának s még mindig kételkedik, de ebben inkább a gyerek, a ház stb. játszik szerepet. Ilyenkor ez már nehezebb, pedig ebben nincs vita.

Addig lépj, amíg ettől egyszerűbb. Nem mondom, hogy ez egy egyszerű lépés, de már utána könnyebb lesz a légzésed, s elmúlik a mellkasodról a nyomás, amit már hosszú hetek óta érzel. (ugye jól mondom, hogy van ilyen??) Lépj, azonnal.

S még valami: ne hozd szóba azokat a dolgokat, amelyek fájnak, ne vagdoss a fejéhez vádakat, mert azokra csak vádakkal lehet felelni. S ha ő teszi, akkor se vedd fel a kesztyűt. Pont a szép emlékek miatt tartsd ezt fejben. Maradj higgadt, s tárgyilagos, hogy elengedjétek egymást.

Ha kellek még írj.

2012. aug. 27. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!