Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak?
Figyelt kérdés
Lassan 8 hónapja van barátnőm. Eleinte minden jó volt, de idővel lassan kezdtem kiszeretni belőle, a sok hülyeségei miatt. A lány nagyon szeret engem. Félek vele szakítani nehogy vmi hülyeséget csináljon.
Ötletek mit lehetne tenni ebben a helyzetben? Persze tudom az őszinteség. Az igazat mondanám neki.
Illetve volt vkinek ilyesmi helyzete?
2012. aug. 22. 23:22
1/10 AndreaMariann válasza:
Igen volt.
Szakíts vele,ha nem szereted.Mindenképpen.
Ne húzd a dolgot,annál rosszabb.
2012. aug. 22. 23:24
2/10 A kérdező kommentje:
Ez számomra azért nem ilyen egyszerű :D :S
Azért egy kis empátiát éreznék...
Meg hát kifakadna magából... ezt szeretném elkerülni. Vagy ő szeressen ki belőlem :S
2012. aug. 22. 23:26
3/10 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz...
Az egyik exemmel szakítás után gyalog nekivágott a pusztának... éjszaka. Mondanom sem kell megértem megállítani, nehogy hülyeséget csináljon. Nehéz volt de sikerült leállítani kicsit. 1 hétig aggódtam mi lesz vele. Aztán már nem érdekelt a dolog. tovább léptem. Nem oly rég beszéltem a tesójával, még mindig él, tehát ő is túl lépett rajta...
2012. aug. 22. 23:28
4/10 anonim válasza:
Velem még nem volt, de egy jóbarátom ugyanilyen helyzetben van. Én vele is közöltem hogy az a legjobb ha egyszerűen megmondja a lánynak az igazat és nem zargatja tovább. Persze, eleinte a lány nagyon kilesz akadva de idővel "megszokja". De jól gondold meg, mert ha utána mégis elbizonytalanodsz az végképp rossz lesz :)
2012. aug. 22. 23:28
5/10 anonim válasza:
Na látod,én ezért nem jövök össze ilyen csajokkal,akiket nem szeretek. Max egy menet azt ennyi. Így nincsenek ilyen gondjaim. Bár nekem amúgy se okozna problémát őszintén a szemébe mondani h szarok a fejére. Ez a legjobb megoldás,én is őszinte voltam, a csaj is örül,h talán nem is baj,h szakított ezzel a rohadt bunkó paraszttal(velem) ;).
2012. aug. 22. 23:35
6/10 AndreaMariann válasza:
Nem mondtam,hogy egyszerű,dehogyis,hogy lenne már egyszerű??
Viszont akkor sem teheted azt vele,hogy mellette vagy úgy,hogy nem szereted.Se Vele,se Magaddal.
2012. aug. 22. 23:36
7/10 A kérdező kommentje:
Persze, érthető. Kihasználni sem szeretném :SSS
2012. aug. 22. 23:37
8/10 anonim válasza:
Azt úgysem tudod előre kiszámítani, hogy hogyan fog reagálni, szóval légy szépen férfi és vállald a kockázatot. A legfontosabb, hogy ne állíts semmi valótlant, hanem legyél őszinte. Mondj el mindent. Ha rosszul érzed magad a kapcsolatban és nagyon úgy érzed, hogy nagyon nem ő az igazi, mondd el. Ha nem bírja felfogni, kérd meg, hogy képzelje magát a helyedbe. Ha eléred, hogy igazán megértsen, akkor nem lesz balhé, max egy könnyes, de nyugodt búcsúzás. Ez a szakítás felnőtt módja. Persze lehet, hogy nem állja meg a helyét az amit mondtam, hiszen nem tudom mit értesz a "sok hülyeségei" alatt. Ha a csaj egy komplett idióta, akkor tökmindegy, mit csinál, nem?
2012. aug. 22. 23:39
9/10 A kérdező kommentje:
Csak egy példa a hülyeségére. Féltékeny ha a legjobb barátaimmal vagyok. Remélem ennyi elég
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!