Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy ne?

Figyelt kérdés

túl fiatalon jöttünk össze páromnak én vagyok az első nő az életében. nem élte ki magát (tudom!)

nagyon szeretem de néha úgy érzem (nem tudom helyesen-e) hogy szeret de csak ragaszkodásból és ki akarja élni magát és néha úgy érzem csak nyűglődünk :(

tudom h kevés az info de ha volt vki hasonló helyzetben az írjon vele mi volt!

2012. aug. 8. 16:23
 1/1 okoska31 ***** válasza:

na, íme egy iskola példa a nemrégen feltett idézetből, miszerint sokat gondolkoznak a csajok feleslegesen.

Figyelj nyuszika, ha nem kéred kölcsön a farkastól a létrát, biztosan nem fogja odaadni.

Ne akard eldönteni a pasid helyett, hogy mi a terve veled.

2012. aug. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!