Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak? Valaki tud rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak? Valaki tud rá megoldást?

Figyelt kérdés

A barátommal már 1 hónapja szakítottunk de másnapra megbeszéltük a dolgokat! akkor a veszekedés miatt szakítottunk és megigérte hogy többet nem bánt meg! azóta sikerünk többször is legutóbb viszont már úgy hogy ő is ideges volt mert haza kellet mennem és egyedül várt a buszra és a telót is eltörte.

most viszont hogy minden rendben 6 hó. után le akarna feküdni velem. de én nem. (nem akarom még) de ő úgymond erőlteti mindig! és tegnap este mikor felhívott megint ezen a témán veszekedtünk és én kérdeztem h akar e másrol is beszélni mondja nem és kinyomtam rá a telefont. de közben hallotam h mondja "ha kimered nyomn.." de addigra kinyomtam.

írok neki facebookon nem válaszol elsem olvassa (tom a jelszavát) írok sms-t nem válaszol. felhívom kicseng majd utánna kikapcsolja.

most gondoltam ha így van akk engem tovább nem hülyít küldök neki sms-t h szakítok mert nekem ez már sok!!

jol döntök?

2012. aug. 7. 11:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem nagyon foglalkoztam a problémával, de egy dolgot tudok, eszméletlen nagy tahóság rárakni a másik emberre a telefont.
2012. aug. 7. 11:23
 2/14 Hanariko ***** válasza:
mindenképpen jól döntesz ha otthagyod, nem csak a szex miatt, amúgy sem látszik túl stabilnak ez az egész :/
2012. aug. 7. 11:24
 3/14 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy/ vagytok! De ha ennyire erőlteti, akkor nem szeret igazán!!!! Nekem is volt egy ilyesmi( de mégsem,) mert akkor nekem ő volt az első! Az első egy hónapban nagyon erőltette, de én megmondtam neki, hogy ha csak arra kellek, akkor mehet tovább, mert én még nem éreztem azt, hogy le akarok vele feküdni! De nekem szerencsém volt, mert türelmes volt,és nem is veszekedtünk emiatt soha! Szóval szerintem hagyd! Mert nem szerethet igazán, ha ennyire erőlteti, és veszekszik is veled emiatt! Bocsi:( sok sikert!!!
2012. aug. 7. 11:32
 4/14 A kérdező kommentje:

első: tahóság nem tahóság nem érdekel mikor ideges vagyok mikor csak erről tud beszélni.

második: én is erre gondoltam

2012. aug. 7. 11:33
 5/14 A kérdező kommentje:

én 15 ő 18 lessz szeptemberbe.

már volt róla szó akkor azt mondta vár vagy 2 hónapja de most megint.

lehet h már szinte fél éve járunk de ha nem akarom akkor?:(

2012. aug. 7. 11:34
 6/14 A kérdező kommentje:
meg mikor mondom hogy nem akkor azokkal jön h biztos nem kívánom őt nem elég jó nekem meg ilyenek:((
2012. aug. 7. 11:43
 7/14 anonim ***** válasza:

valamilyen szintem megértem őt hogy már nagyon akarja, hisz pasi és fél évet várt/vár rád...de az nem fair hogy nem érti meg hogy nem vagy még rá kész, ergo nem szeret igazán csak a lukat látja benned...és ha már ennyire akarja akkor az sem kizárt hogy meg fog csalni, ha tovább húzod...

a viselkedése az gyerekes, én már rég szakítottam volna

az hogy rányomod a telót tahóság...

N22

2012. aug. 7. 12:30
 8/14 A kérdező kommentje:
már szakítottam vele...
2012. aug. 7. 12:37
 9/14 Hanariko ***** válasza:
jól tetted, fél év ide vagy oda, vana ki ezt már soknak nevezi vagy épp ideálisnak, de ha te nem akarod, akkor nem. ennyi. Lehet lesz majd, akivel akarod fél év után. partner függő.
2012. aug. 7. 12:44
 10/14 A kérdező kommentje:
meg még 15 éves vagyok. nm sietek sehova.
2012. aug. 7. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!