Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakitsak vele?
Elhagynád azt akit szeretsz...olyanért aki tetszik?
Én soha nem hagynám el a páromat azért aki tetszik. Sok srác volt aki megtetszett és jó képű volt... lehet megszerettem volna,ha kapcsolatban kerülök vele. De sose éreztem úgy,hogy a el kellene hagynom a barátomat másért aki csak tetszik.
Egyébként... :) Ha mindenképp szakítani akarsz vele... mondd meg neki őszintén. Hogy ne haragudjon,de neked más tetszik. Nehéz,mert úgy érzed,hogy szereted...de nem tudod tovább folytatni,mert a másik fiú jobban érdekel.
Mindig őszintének kell lenni a másikkal még ha nagyon rossz is. 3 év együttlét után megérdemli az őszinteséget. :)
Akkor ne hagyd el!
A kísértés a kapcsolat próbája (is).
Ne csináld már! Szereted és nem tudod elhagyni... Lehet,hogy 3 év után vonz a kaland és milyen jó lesz. De mi van ha nem? Pofára fogsz esni.
Nekem komolyan eszembe se jutott egyszer elhagyni azért a barátom,mert valaki tetszik. Ha tényleg őszintén szereted...akkor nem hagyod el és túl teszed magad rajta,hogy nem lehet az a fiú a tiéd.
Amúgy az előttem szólónak igaza van. :)
Hülyeséget csinálsz, ha elhagyod. Olyan fiúk mindig is lesznek (bárkivel leszel kapcsolatban), aki tetszeni fog, esetleg erősen vonzódsz hozzá és ez viszonzásra is talál. Olyan ember viszont nem sok, akivel hosszabb távon el tudjátok viselni egymást minden hülyeségetekkel, bogaratokkal együtt.
1000x gondold meg, mielőtt lépnél...
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!