Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! Szakítsak vele vagy ne?
A baratság fonros dolog, a legfontosabb, de vagy rosszul írtad le v én vagyok hülye de ha 1 évben 1szer látja akkor ezt megérteném. Mindkettőtökben ott a hiba. 2 hónapja jártok, gondolom ez az első hét mikor ilyen helyzet adódott. Megoldódik hidd el.
Aki meg azt mondja h nem szerelmes az jogos: 2 hónap után még nem alakult ki az igazi szerelem.
Sajnos mi nem mondhatjuk meg h szakíts vele vagy sem. Magadnak kell a,kapcsolatotokat végiggondolni, ha már 2. hónapban szakítani akarsz az szerintem nem jó. Kicsit küzdj érte, láncold magadhoz, hogy ne akarjon elhagyni.
kis mese :
Én most járok a 4 hónapban a barátnőmmel és ez a 3. Hetem h nem látom s alig beszélek vele. Felmerült bennem a szakítás gondolata mert jött egy másik lány aki érdeklődött felém. Kemény gondoljozások és imák után végül a mostani mellett döntöttem mert végülis szeretem, meg bár ezer gondom van azokat meg lehet javítani
Remélem sikerül kitartanod mellette
nem lehetsz ennyire hülye?!?!! a barátját egyszer látja egy évben és szeretett volna vele lenni..a barátság nagyon fontos dolog lehet több ezer kis ringyód de egy igaz barát az sokkal többet ér náluk!miért szakítanál vele mert egyszer nem veled akart foglalkozni...nem lehetsz ilyen önző hogy kisajátítsd magadnak..egyik csajommal is ezért szakítottam mert levegőt nem kaptam tőle....
remélem majd rájössz hogy neki volt igaza és nem neked..
de gondolom ezért le fogsz pontozni mert nem azt mondtam amit hallani akartál..és ennyit fog érni amit mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!